Piroschka2 kérdése:
Haspuffadásra lenne valami ajánlatotok?
Figyelt kérdés
Már Mindent próbáltam, ismerős orvos szerint 40 fölött mindenki puffad. Most azt olvastam valahol, hogy a probiotikumot ajánlatos szedni idősebbeknek. De van aki szerint a kaukázusi kefir ugyanazt nyújtja. Most kezdtem szedni Protexint 50 fölöttieknek és mintha jót tenne. Csak nem tudom, kúra szerűen vagy hogy kell szedni. Köszönettel: Piroschka2019. jún. 15. 08:33
2/5 anonim válasza:
De az székrekedést csinál
Nem tudom,terhességem óta én is állandóan puffadok és egy hordoznak érzem magam;(
3/5 anonim válasza:
keress rá, vannak kifejezetten puffasztó ételek, amiket kerülj, én pl. meg sem eszem a káposzta, bab, lencse stb. leveseket, ne igyál szénsavas italokat abszolút, és van aki sok levegőt nyel evés közben, mert gyorsan eszik vagy folyamatosan beszél közben
4/5 hosszúhajú válasza:
magas rosttartalmú cuccok kellenek pl. lenmag, zab ( én ettem üresen is 1 evőkanállal ) és érett gyümi na meg a teák pl borsmenta
5/5 anonim válasza:
Puffadunk 40 fölött, mert gyengül a gyomorsav, ahogy öregszünk. Ezt egy természetgyógyásznál olvastam.
Pici só kell kaja előtt 5-10 perccel, főleg ha sokat folyadékot ittál. Mióta ezt csinálom, azóta nincs vele gond. Sőt, ha büfögni kezdesz, már nyalhatod is a sót, mert szerintem a böfögés az előjele, hogy gond van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!