Állandó puffadás, gyomorfájás. Ötletek?
Voltam pár éve hasi ultrahangon, ott megállapították, hogy nagyon gázosak a beleim, de megnyugtattak, hogy ez "csak" kellemetlen, de nem okoz problémát.
Én azonban azóta is ezzel küzdök, és szeretném, ha elmúlna.A savam is sok, az is szokott bántani, a kettő együtt elég problémát okoz már a mindennapokban. Minden tanács, étkezés és gyógyszer is érdekelne, ami csökkenti, vagy mulasztja a puffadást, a fájdalmat, a görcsöt. Köszönöm előre is!
(UI: nincs sem vitaminhiányom, sem cukorbetegségem, sem pajzsmirigy problémám, ezek mind ki lettek vizsgálva.)
Laktáz kapszula, espumisan gyöngy segíthet.
A refluxra meg írass rendes gyógyszert.
Köszönöm mindenkinek! Allergia eszembe sem jutott (?), azt mindenképpen kivizsgáltatom. Tea milyen legyen? Lattam, hogy vannak ilyen gyomorvèdő teák, ezekre gondoltatok?
Aki a stresszt írta: Ez biztosan közrejátszik, ezért (is) járok terápiára. Gyógyszermentesen vagyok, ezért nyugtatót nem szeretnék szedni, amíg egy mód van rá. Nyilván, ha az orvosom is javasolja, akkor nem fogok ellenkezni, de addig nem szeretnék, félek, hogy függőséget okozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!