Ha valaki EPEMŰTÉT után valamit "nem bír" az mit jelent?
Milyen tünetekre kell ilyenkor gondolni?
Gondolom görcs már nem lesz?
Nekem mindig hányingerem van/volt és hányok pl: tojás,hagyma,fűszerek, olajos ételek, az elején nagyon sok mindentől rosszul voltam és hánytam , most már eltelt 3 év és kezd jobb lenni ,de mondjuk egy pörköltöt még mindig nem tudok megenni. De ez egyébként egyéni, van aki pl a paradicsomtól van rosszul nekem attól semmi bajom paradicsomot tudok enni paradicsommal. Szar ügy kétség nem fér hozzá.
20/n
De lehet görcs és akár erősebb görcs is.
Jelentkezhet gyomorégés, puffadás, hasfájás, hányinger, hányás, hasmenés. Ki kell tapasztalni, hogy mit bír az ember és mit nem.
A halászlé lényegében egyben átfut rajtam. Epés hasmenést csinál.
Minden más jöhet, ezt az egyet nem bírom (mondjuk ez nem tart vissza)
Tejtermék, kávé, ezek pár perc alatt átmennek.
Zsiros ételektől görcs. A legdurvább eddig a mák miatt volt (most is attól gorcsolok valószínű), úgyhogy a makkal többet nem peobalkozok pedig nagyon szeretem.. ez van. Igazából nincs olyan étel amitől ne lettem volna rosszul legalább egyszer a műtét óta. Rostos szénsavas üdítők szinten (sőt pl egy cappy üdítőt sem tudok inni :(()
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!