Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mibajom, mièrt nem tudok enni?

Mibajom, mièrt nem tudok enni?

Figyelt kérdés
Règebben 1-2 ève semmi gond nem volt most meg ha egèsz nap eszek annyit mint règebben 1 ètkezès alatt már rosszul vagyok mert szószerint azt èrzem hogy annyira tele vagyok hogy lègszomjam van. Ma pl egy fèl tányèr húslevest ettem ebèdre megy kb másfèl teniszlabdányi húst egy fèl burgonyával meg dèlután 4-5 körül egy kis szelet csokitortát.

2019. jún. 2. 20:04
 1/6 anonim ***** válasza:
A húst azért eszed mert elédrakták vagy igazából van hús undorod? Anorexia hajlamod van ? Szedsz antibiotikumot ? Volt mostanában többször hasmenésed ? Normális és rendszeres a székleted? Sok dolog befolyásolhatja keress fel egy dietetikust vagy dokit lehet a gyomroddal is baj vagy az egész emésztéseddel.
2019. jún. 2. 21:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Szeretem a húst, sőt sokszor mèg kívánom is ès nemhogy anorexiás lennèk, de 110 kiló vagyok. Rendszeres a szèkletem minden nap van. Gyógyszert ugyan szedek de ezek rendszeresek ès nem antibiotikumok. Hasmenèsem már règen volt. Meg nem is tudom, sokszor èrzek egyszerre èhsèget ès jóllakottságot, azt èrzem mint ha már jól lennèk lakva, de közben èhes vagyok. Legtöbbször elèg ha benèzek a hűtőbe ès már azzal jól is laktam.
2019. jún. 2. 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor egyél kevesebbet, csak annyit, amennyi jólesik. Egy kis zöldség sem ártana. Valószínűleg rádfér egy kis fogyás.
2019. jún. 3. 00:03
 4/6 A kérdező kommentje:
A zöldsègek ès a gyümölcsök kivètel nèlkül azok amiket hányinger nèlkül megtudok enni ( de csak nyersen ). Pl most terem a szamóca, legalább 30-40 dekányi lemegy belőle naponta.
2019. jún. 3. 09:57
 5/6 A kérdező kommentje:
A fogyás az tuti rámfèrne, de nem akar lemenni, pedig legalább 30 kilót le szeretnèk adni. Minden nap szoktam kerèkpározni egy pár kilómètert meg a sètálás is minden napos program.
2019. jún. 3. 09:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Amúgy nem gáz elmenni egy dietetikushoz lehet összedob neked egy olyan etrendet amit 3 évig tudsz majd használni és 40 kiló is lejöhet.
2019. jún. 4. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!