Miért nem tudok beszélgetni senkivel?
25 éves vagyok és kegyetlenül szorongok néha ha emberek között vagyok, eleinte csak az volt hogy tömegbe szorongtam de most már 4 szemközt is
Legbelül hiszem hogy ez azért van mert nem találtam meg a társagom akik hasonló értékekkel rendelkeznek és ez végtelenül frusztrál
El kell engedni, meditáció valami eszméletlen hasznos tud lenni,de maradandó fejlodést még nem sikerült elérnem
Csajozni sincs semmi kedve az embernek ha így érzi magát
"Legbelül hiszem hogy ez azért van mert nem találtam meg a társagom akik hasonló értékekkel rendelkeznek"
Igen, ettől lehet. Találd meg őket!
"El kell engedni ... maradandó fejlodést még nem sikerült elérnem"
Azért nem, mert nem elengedni kell az egész ügyet, hanem meg kell találni azokat, akikkel egy hullámhosszon vagy. Legalább a neten találd meg őket, ha az könnyebb, aztán abból is kialakulhat személyes kapcsolat.
"Csajozni sincs semmi kedve az embernek ha így érzi magát"
Hát addig mindenkinek jobb is, ha nem csajozol. Előbb magaddal jöjj egyenesbe, aztán majd jönnek a csajok is, de amíg az rí le rólad, hogy te magad se vagy jóban magaddal, addig másoktól se várd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!