Ez reális lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Először is szeretném leszögezni, hogy nem fogyókúra miatt, hanem egészségügyi szempontból érdekel a dolog. Rákerestem és mindenhol kb 210kcal/100g írnak a tonhalas pizzára. Egy 32 cm-es tonhalas pizza szerintem 350g körül lehet, nagyon vékony tésztájú, az összetevői pedig: paradicsomszósz, mozzarella, tonhal, lilahagyma, olivabogyó. Reális lehet az, hogy egy egész tonhalas pizza 735-750 kcal összesen? Vagy ez túl sok/kevés és rosszul tippelem a pizza súlyát? Köszi a válaszokat :)2019. máj. 12. 15:56
1/1 anonim válasza:
Nagyjából reális, de én inkább 250 kalóriával számolnék. Egy egeaz pizza általában 300, 350 kcal. Tehát 750 körüli érték kb. Ez ha boltit, pizzériásat veszel. De te tudsz csinálni lightos pizzát. Én is betegség miatt szamolom a kalóriákat. Lehet sütni vegyítve tk liszttel, rizsliszttel, kókuszliszttel. Ha kalóriaszegeny cuccokat pakolsz rá, akár 500 kalóriából kihozható a pizza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!