Reális ez az eredmény?
A tegnap nap során részt vettem egy ételintolerancia teszten, nyilván éreztem hogy diszkomfort érzetem van , székrekedésem és puffadásom , ezért az orvos javasolta , hogy vegyek részt rajta. A következő számomra teljes mértékben irreális eredményt kaptam .Szerintetek ??A következő élelmiszerekre vagyok kis,közepes vagy nagy mértékben intoleráns:
NAGYON:
Búza
Foldimogyoro
Mogyoro
Mandula
Alma
Kakaó
Tojásfehérje
Paradicsom
KÖZEPESEN:
Árpa
Zab
Pohánka
Amaránt
Libatop
Burgonya
Banán
Citrom
Narancs
Tojássárgája
Mustár
ALACSONY:
Rozs
Kukorica
Rizs
Szója
Glutén
Eper
Szőlő
Őszibarack
Ananász
Kivi
Kazein
Tehéntej
Kecsketej
Juhtej
Borsó
Zöldbab
Sárgarépa
Zeller
Fokhagyma
Vöröshagyma
Póréhagyma
Bárányhús
Sertéshús
Marhahús
Csirkehús
Pulykahús
Kávé
Ezt inkább neked kell tudnod. Ha én kapnék ilyet, szemberöhögném az orvost vagy aki az eredményt közli, mert evidens, hogy nulla bajom van az első két listán szereplőkkel, étkezésem zöme onnan jön s jól érzem magam. De neked vannak problémáid s te érzed, milyen étel fogyasztása után jelentkeznek.
Van, aki mindenfélére érzékeny (én is ismerek ilyen személyt), nem tudhatjuk, hogy a te számunkra teljesen ismeretlen személyedhez mennyire illik ez a lista... Mindenesetre részvétem azoknak, akiknek ezeket kerülniük kell. Marad egyáltalán valami? Gondolom, nem elég és bevállalják az alacsony listát és keveset a többiből...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!