Hogyan fogyjak, lehetőleg gyorsan?
Figyelt kérdés
Úgy érzem kényszerből eszek, és csak ennyi bajom van magammal hogy dagadt vagyok. Esetleg nincs egy oldal ami ebben segít, vagy étrendet csinál nekem, vagyis értitek.2019. máj. 6. 16:22
1/5 A kérdező kommentje:
Ja, és eléggé imádok enni, szóval azt nem igazán szeretném magamtól megvonni nagyon :/
2019. máj. 6. 16:23
2/5 anonim válasza:
Ha enni is akarsz, meg fogyni is, a regenor étrendet javaslom.
3/5 anonim válasza:
Testzsírt nem lehet gyorsan lefogyni. Az egy lassú folyamat. ( pont ezért nagyon nehéz dolog és nem sokan tudjàk végigcsinàlni)
Ha nem vàltoztatsz az étkezési szokàsaidon, nem szoksz le arról hogy sokat egyél csak élvezetből, ( nem azért mert a testednek szüksége van tàpanyagra) nem nagyon lesz sikerélményed.
Nekem amúgy az LCHF diéta jön be, bàr mégcsak 2 hónap utàn vagyok., eddig 9 kg ment le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!