Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Napi négy liter ásványvíz és...

Napi négy liter ásványvíz és 1 liter tej/100%-os gyümölcslé nem sok?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon megnőtt a folyadék fogyasztásom de nem tudom mitől lehet.Állandóan inni tudnék,de komolyan egyfolytában.

Nincs súlyvesztésem,sem látászavar tehát nem tudom mennyire lehet cukorbetegség.Esetleg valami más?Állandóan pisilnem kell:D

2010. júl. 6. 13:57
1 2
 11/11 anonim válasza:

"Honnan veszed kedves utolsó hogy cukrozott üditőt vagy tejet iszik?Ha otthon csavarod akkor egészséges de ha boltban veszed akkor kevésbé.Szóval ha otthon csavarod a gyümi levet akkor egészséges!"

Ez nem teljesen így van, láttam már boltban olyat, hogy egy képbe (aminek az eleje átlátszó müanyagból van, ugyhogy látod az egész folyamatot) Narancsokat guridgatnak, mellette üvegek vaannak. Megnyomsz egy gombot a gépen, kifacsar pár narancsot (oda kell alá tartani ey üvegflakont) majd a kijáratnál kifizeted. Ez így ugyanolyan egészséges, mint ha othon facsarnád (és kevesebb macera).

2010. júl. 6. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!