Napi négy liter ásványvíz és 1 liter tej/100%-os gyümölcslé nem sok?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon megnőtt a folyadék fogyasztásom de nem tudom mitől lehet.Állandóan inni tudnék,de komolyan egyfolytában.
Nincs súlyvesztésem,sem látászavar tehát nem tudom mennyire lehet cukorbetegség.Esetleg valami más?Állandóan pisilnem kell:D
2010. júl. 6. 13:57
1/11 Osynho válasza:
Nemed, korod, testsúlyod, fizikai aktivitásod?
2/11 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok,190cm és kb 78-80 kg de egyre több:D
Nem vagyok egy aktív sportoló,soha nem is voltam de nálunk a családban senki nem az és soha senki nem is hízik bármennyit eszik.Most én hízok azt hiszem.
2010. júl. 6. 14:01
3/11 anonim válasza:
én helyedben elmennék vércukorszint mérésre...
4/11 A kérdező kommentje:
Férfi*
2010. júl. 6. 14:02
5/11 anonim válasza:
Honnan veszed kedves utolsó hogy cukrozott üditőt vagy tejet iszik?Ha otthon csavarod akkor egészséges de ha boltban veszed akkor kevésbé.Szóval ha otthon csavarod a gyümi levet akkor egészséges!
6/11 Osynho válasza:
Kedves utolsó, teljesen jogos a cukrobetegség felvetése, nem a cukros üdítők fogyasztása miatt, hanem mert a túlzott folyadék igény egy jele lehet ennek a betegségnek...
7/11 Osynho válasza:
Egyébként és 172/78kg 24/f vagyok és énis beverek 4 liter vizet alaphangon:) Mondjuk elég sokat mozgok mellette :P
8/11 Böse válasza:
A vízzel semmi baj, nekem kánikulába 7-8 liter is legurul, de a tejet meg a gyümölcslevet feletsd el, ne is csodálkozz hogy hízol tőle, pláne úgy hogy nem mozogsz. Próbálj helyette bolerot vagy cukormentes szörpöt inni.
Cukorbetegség meg pont attól alakulhatna ki amit most csinálsz.
9/11 A kérdező kommentje:
Emellett talán fontos megemlíteni,hogy ovo-lakto-vega vagyok és elég sok édeset eszek.Itt a gond nem is a 4 liter vízzel lenne hanem az állandó szomjúságérzettel.Minden pillanatban szomjas vagyok.
2010. júl. 6. 14:08
10/11 anonim válasza:
4-6 liter folyadék fogyasztása egészséges, ennél több fölösleges és akár árthat is. És csak akkor igyál 6-ot ha rendszeresen sportolsz. Télen 1,5-3 liter a megfelelő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!