Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Napi négy liter ásványvíz és...

Napi négy liter ásványvíz és 1 liter tej/100%-os gyümölcslé nem sok?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon megnőtt a folyadék fogyasztásom de nem tudom mitől lehet.Állandóan inni tudnék,de komolyan egyfolytában.

Nincs súlyvesztésem,sem látászavar tehát nem tudom mennyire lehet cukorbetegség.Esetleg valami más?Állandóan pisilnem kell:D

2010. júl. 6. 13:57
1 2
 1/11 Osynho válasza:
Nemed, korod, testsúlyod, fizikai aktivitásod?
2010. júl. 6. 13:59
 2/11 A kérdező kommentje:

17 éves vagyok,190cm és kb 78-80 kg de egyre több:D

Nem vagyok egy aktív sportoló,soha nem is voltam de nálunk a családban senki nem az és soha senki nem is hízik bármennyit eszik.Most én hízok azt hiszem.

2010. júl. 6. 14:01
 3/11 anonim válasza:
én helyedben elmennék vércukorszint mérésre...
2010. júl. 6. 14:02
 4/11 A kérdező kommentje:
Férfi*
2010. júl. 6. 14:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Honnan veszed kedves utolsó hogy cukrozott üditőt vagy tejet iszik?Ha otthon csavarod akkor egészséges de ha boltban veszed akkor kevésbé.Szóval ha otthon csavarod a gyümi levet akkor egészséges!
2010. júl. 6. 14:04
 6/11 Osynho válasza:
Kedves utolsó, teljesen jogos a cukrobetegség felvetése, nem a cukros üdítők fogyasztása miatt, hanem mert a túlzott folyadék igény egy jele lehet ennek a betegségnek...
2010. júl. 6. 14:05
 7/11 Osynho válasza:
Egyébként és 172/78kg 24/f vagyok és énis beverek 4 liter vizet alaphangon:) Mondjuk elég sokat mozgok mellette :P
2010. júl. 6. 14:06
 8/11 Böse ***** válasza:

A vízzel semmi baj, nekem kánikulába 7-8 liter is legurul, de a tejet meg a gyümölcslevet feletsd el, ne is csodálkozz hogy hízol tőle, pláne úgy hogy nem mozogsz. Próbálj helyette bolerot vagy cukormentes szörpöt inni.

Cukorbetegség meg pont attól alakulhatna ki amit most csinálsz.

2010. júl. 6. 14:07
 9/11 A kérdező kommentje:
Emellett talán fontos megemlíteni,hogy ovo-lakto-vega vagyok és elég sok édeset eszek.Itt a gond nem is a 4 liter vízzel lenne hanem az állandó szomjúságérzettel.Minden pillanatban szomjas vagyok.
2010. júl. 6. 14:08
 10/11 anonim ***** válasza:
4-6 liter folyadék fogyasztása egészséges, ennél több fölösleges és akár árthat is. És csak akkor igyál 6-ot ha rendszeresen sportolsz. Télen 1,5-3 liter a megfelelő
2010. júl. 6. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!