Pesten van olyan gyógyszertár, ahol lehet venni sót?
Lehetséges, hogy van még ilyen gyógyszertár, de tudomásom szerint már megszüntették ezt a lehetőséget.
Az okát nem tudom.
Az egyik hangoztatott ok az, hogy egyre népszerűbbé kezdett válni, egyre több ember jött rá arra, hogy a boltokban kapható sók nagy része nagyon káros az egészségre ( mivel az összetevői mások, mint a gyógyszertárban árusított patika tisztaságú sóé ), ezért a gyógyszertárakba mentek sóért.
Köszönöm a válaszokat.
Igen, az ok nálam az lenne, amit a 3. válaszadó is írt, hogy nem bízom a boltban kapható termékekben, mert hiába írnak rá bármit, sajnos tudom, hogy az semmit nem jelent.
Nem mondom, hogy annyira egészségtudatos vagyok, de ha lehet és tudok, akkor próbálok odafigyelni 1-2 dologra. Sót igaz kis mennyiségben, de napi szinten használok, ezért nem mindegy mit viszek be a szervezetembe.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!