Mitől nőtt meg a hasam?
Tanácsot szeretnék kérni,egyszerűen nem értem, hogy ez most mi.
Nem tudod mitől változott ennyit az alakom rossz irányba. A kalóriákat,ch,zsír,fehérje mennyiségét számolom, figyelek a mennyiségekre illetve az ételek minőségére. Sok zöldséget,húst,és mérsékelt mennyiségű összetett ch-t fogyasztok(1700kcal/nap).
Sportolok is mellette és teljesen elszomorít ez a dolog,mert nem tudom az okát.
A probléma az,hogy szemből még egész jó a hasam de oldalról mind egy lufi és fura tapintású mintha vizesedve lenne. Nem tudom, mit csináljak. Lehet hormonális ok? Nem jött meg 4hónapja.
A válaszokat előre is köszönöm! :)
(175cm, 60kg)
19/L
Ennek több oka lehet. :D Egyrészről nem megjövő menstruáció lehet terhesség, vagy bármi elváltozás a női szervrendszerekben. De attól is lehet hogy mégsem megfelelő szintű edzést végzel (vagyis túl sokat), és rossz (kevés) a tápanyag beviteled, fel van borulva az emésztésed. Ezzel már rég elkellett volna menned dokihoz, legalábbis a második kimaradt után azonnal!
De a lufi hasad amiatt is lehet hogy ernyedt a hasfalad mert nincs alatta izom. Ehhez már kevésbé értek, nem vagyok testépítő, de eddig ezt olvastam ehhez a problémához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!