Nagyon fáj a hasam. Mit tegyek? SOS!
Egész nap fáj a hasam, görcsöl, járok nagy WC-re. Eszem annyit, de állandóan azt érzem, hogy éhes vagyok, mintha ki akarna pukkadni a gyomrom, és szédülök is. Megittam Regalabb 2,5 liter vizet. Égetést érzek a gyomromban, éhes vagyok. Szedek Enterol 250 MG. Már bevettem belőle 2.
Mitől lehet ez a hasi fájdalom? Állandóan azt érzem, hogy éhes vagyok, de pedig eszem, nem értem hol lehet a probléma.
"Doki holnap nem szolgál. Háziorvosomhoz vissza mennék de attól félek, hogy megint valami antibiotikumot fog kiirtani."
Milyen doki nem szolgál holnap?
És miért a háziorvoshoz mennél vissza, amikor az ügyeletes doki direkt mondta, hogy menj vissza őhozzá, ha rosszabbul leszel?
És ha antibiotikumot ír fel, akkor mi van? Nyilván nem viccből fogja tenni, hanem azért, mert arra van szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!