Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nagyon fáj a hasam. Mit...

Nagyon fáj a hasam. Mit tegyek? SOS!

Figyelt kérdés

Egész nap fáj a hasam, görcsöl, járok nagy WC-re. Eszem annyit, de állandóan azt érzem, hogy éhes vagyok, mintha ki akarna pukkadni a gyomrom, és szédülök is. Megittam Regalabb 2,5 liter vizet. Égetést érzek a gyomromban, éhes vagyok. Szedek Enterol 250 MG. Már bevettem belőle 2.

Mitől lehet ez a hasi fájdalom? Állandóan azt érzem, hogy éhes vagyok, de pedig eszem, nem értem hol lehet a probléma.

2019. ápr. 29. 18:09
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Miért beszélsz így?
2019. ápr. 29. 21:43
 22/24 anonim ***** válasza:

"Doki holnap nem szolgál. Háziorvosomhoz vissza mennék de attól félek, hogy megint valami antibiotikumot fog kiirtani."

Milyen doki nem szolgál holnap?

És miért a háziorvoshoz mennél vissza, amikor az ügyeletes doki direkt mondta, hogy menj vissza őhozzá, ha rosszabbul leszel?

És ha antibiotikumot ír fel, akkor mi van? Nyilván nem viccből fogja tenni, hanem azért, mert arra van szükséged.

2019. ápr. 29. 21:51
 23/24 anonim ***** válasza:
Te tényleg ilyen buta ember vagy?
2019. ápr. 29. 21:52
 24/24 A kérdező kommentje:
21:51: Lehet az antibiotikum tett tönkre ennyire. 1000-et szedtem. Ha kiírna még 1 ilyen antibiotikumot komolyan vihettek az ügyeletre. Örülök, hogy még így bírom, szenvedek.
2019. ápr. 29. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!