Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nagyon fáj a hasam. Mit...

Nagyon fáj a hasam. Mit tegyek? SOS!

Figyelt kérdés

Egész nap fáj a hasam, görcsöl, járok nagy WC-re. Eszem annyit, de állandóan azt érzem, hogy éhes vagyok, mintha ki akarna pukkadni a gyomrom, és szédülök is. Megittam Regalabb 2,5 liter vizet. Égetést érzek a gyomromban, éhes vagyok. Szedek Enterol 250 MG. Már bevettem belőle 2.

Mitől lehet ez a hasi fájdalom? Állandóan azt érzem, hogy éhes vagyok, de pedig eszem, nem értem hol lehet a probléma.

2019. ápr. 29. 18:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Tuti halál! Meg fogsz halni! Ilyet még sosem éltek túl emberek.
2019. ápr. 29. 21:26
 12/24 A kérdező kommentje:
Igen SOS mert iszonyatosan fáj a hasam. Eszek, de akkor is üresnek érzem a gyomromat
2019. ápr. 29. 21:27
 13/24 A kérdező kommentje:
Most miért kell ebből viccet csinálni utolsó? Igen túlságosan félek, mert még ilyenen nem mentem át, hogy vér csöpögjön belőlem, és erős görcsök legyenek. Ügyeleten Máma voltam, mondta a doki ha rosszabb lenne menyjek vissza.
2019. ápr. 29. 21:29
 14/24 anonim ***** válasza:
Hagyd abba az evést végre! Így is túl van terhelve a gyomrod. Csak tea, meg sima (nem töltött, nem csokis, stb.) keksz legyen a menü egy ideig.
2019. ápr. 29. 21:29
 15/24 anonim ***** válasza:

"Ügyeleten Máma voltam, mondta a doki ha rosszabb lenne menyjek vissza."

Akkor menj vissza hozzá, ha rosszabbul érzed magad!

2019. ápr. 29. 21:30
 16/24 A kérdező kommentje:
Rendben. Máma 3 kenyeret ettem reggelire és ebédre húsleves. Délután száraz kifli. Most estére eszek megint kiflit. Fájdalmakra nem segítene a panadol?
2019. ápr. 29. 21:31
 17/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Olvasd el a betegtájékoztatóját.
2019. ápr. 29. 21:32
 18/24 anonim ***** válasza:

Inkább arra válaszolj, hogy miért kell egy problémát 8 kérdésben feltenni? Mit vársz? Majd itt valaki telepatikus úton meggyógyít?

Egyébként ha annyira nagy bajod lenne, nem itt vernéd magad, hanem eltakarodtál volna már orvoshoz?

2019. ápr. 29. 21:33
 19/24 A kérdező kommentje:
Doki holnap nem szolgál. Háziorvosomhoz vissza mennék de attól félek, hogy megint valami antibiotikumot fog kiirtani.
2019. ápr. 29. 21:38
 20/24 anonim ***** válasza:
Én inkább javasolnék neked valamit az agyadra! Azzal lehet a gond! Lehet attól vérzik a segged is!
2019. ápr. 29. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!