Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyire káros, ha egy nap...

Mennyire káros, ha egy nap csak egyszer, néha kétszer eszek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 20:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó eséllyel megindulsz a cukorbetegség felé.Utána meg jönnek a szövődmények.
2010. júl. 5. 20:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mit mikor eszel. Az esti csokizabálás rövid időn belül elhízáshoz vezet. Legalább kétszer egyél: reggel és délben. Akkor is csak egészséges ételt. Ettől nem lesz semmi bajod.
2010. júl. 5. 20:31
 3/9 A kérdező kommentje:
Délben eszek meleg kaját. Néha reggel egy fél zsemlét.
2010. júl. 5. 20:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Reggel inkább gyümölcsöt egyél, vagy, ami sok energiát ad.
2010. júl. 5. 20:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Rövid távon nem nagyon, de hosszabb távon mindenféle káros következményei lehetnek. (valszeg lesznek is.)
2010. júl. 5. 20:45
 6/9 A kérdező kommentje:
Ha rajtam múlna semmit se ennék reggel, de ha anyu itthon van indig a kezebe nyomja, hogy egyem meg. De ez csak kb. kétszer van egy héten.
2010. júl. 5. 20:45
 7/9 Hát.Csak.Egy.Lány válasza:

Szia!

Figyelj..akár hiszed akár nem..velem meg történt az h egy nap 2x ettem egyszerűen nem bírtam többet enni..és éjszakánként rosszul voltam..és alig ettem valamit,néha semmit és úgy hánytam.Voltunk orvosnál is.Én csak az tanácsolom neked h egyél..mivel nekem az orvos azt mondta h ha nem eszek akko gyomorfekélyem is lehet.Azóta napi 3x étkezek(reggeli,ebéd,vacsora) és sokkal jobb.

2010. júl. 6. 13:36
 8/9 Osynho válasza:
Sosem értettem ezeket a problémákat. :P Én napi 5-6x eszek és nagyon élvezem :D Egyébként mozogj vmit és megeszed a hűtőt minden nap + esetleg B vitamin növelheti az étvágyat.
2010. júl. 6. 13:45
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Kosarzok, de még edzőtáborban se tudtam többet enni, pedig ott aztán keményen edzetünk.

Megpróbálok többször enni.

2010. júl. 7. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!