Már 2 hete hasmenésem van nem szapora 1 nap 1vagy2-x megyek wc-re, de akkor is túl hig. Mit tegyek?
Hasgörcs is tartozik hozzá?
Elvileg a gyümölcstől is lehet, milyen gyümölcsökből eszel mostanában sokat?
és ha nem mész el wc-re hanem visszatartod fáj vagy nem?
bocsi az offért de ezt tudnom kell
hátha ugyanaz a bajunk
A dinnyét mostanában ettem és a probléma már ekkor megvolt.
De akkor kezdődött a dolog mikor munkahelyen megettem ebédre valami pocsék rizst,mikor már megettem majdnem az egészet észre vettem az alján valami sárga zsirt vagy nem is tudom mi volt az,a gyomrom nem fájt de felpuffadt a hasam,de otthon jót vécéztem és gondoltam ennyi.Lehetséges,hogy valami a beleimben maradt?
Ha a rizs volt fertőzött, akkor miután kiürült az étel, a baktériumok még ott maradhatnak és fertőzhetnek tovább. Első menetben aktív szén tabletta vagy RESZELT alma a megoldás (mindkettő nagy felületen tudja felszívni a káros anyagokat) - koplalással, folyadékpótlással! A reszelt alma székrekedés esetén IS jó, épp azért, mert magába szívja a nedvességet is...
Ha ez sem segít, akkor doki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!