Havonta-két havonta a 3-4 kilós súlyingadozás mennyire egészségtelen?
23 éves férfi vagyok, 186 cm magas és általában 88-92 kiló között van a súlyom.
Természetesen ezt nem az evés utáni meg wc-zés utáni súlyingadozás határozza meg, hanem úgy hetekig vagyok mondjuk 88.0 és 88.5 kiló között ami normális.
Aztán felszalad a súlyom, mert nagyon szeretek enni, de 92 kilóval már pocakom lesz ami zavar, és nem érzem jól magam tőle.
Ilyenkor különösebb éhezés nélkül fejben eldöntöm, hogy le kell fogynom, és jóval kevesebbet eszek.
Aztán ha elérem az ideális súlyt, megnyugszik a lelkem és hajlamos vagyok megint zabálni, így jön ez a körforgás, hogy jó a súlyom lehet falni, aztán már nem jó a súlyom, le kell állni.
Ha éhes vagyok eszek, csak a mennyiségen változtatok, nem érzem nagy megerőltetésnek ha fogynom kell, nem sanyargatom magam.
Ettől függetlenül nem vagyok benne biztos,hogy túl egészséges ez a 3-4 kilós ingadozás.Vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!