Miért ítélik el sokan az egészségesen táplálkozókat?
az átlag magyar igénytelen, elhízott és tájékozatlan. ezért.
ha pedig izmos vagy, mert edzel és odafigyelsz a kajálásra, akkor meg irigykednek, pedig agysebészet kicsit egészségesebben enni és mozogni.
én pl. glutén- és tejérzékeny vagyok. a szüleim persze megértik, mert olvasnak és jártasak vmennyire a táplálkozásban, de idegeneknek meg sem próbálom elmagyarázni, sőt még nagyszülőknek sem.
Oké, akkor csak én látom ezt így, ez jó.
Még annyit tennék hozzá az egészséges táplálkozáshoz, hogy ma már majdnem minden második születő gyereknek van valami allergiája vagy intoleranciája, ez elég érdekes, és közben meg reklámozzák az erre szánt élelmiszereket, gyógyszereket.
Én egyébként díjazom azt, aki megválogatja mit eszik és tartja a mértéket, és tudja is tartani, mert az a nehezebb amúgy.
"hogy ma már majdnem minden második születő gyereknek van valami allergiája vagy intoleranciája, ez elég érdekes"
igazából semmi meglepő nincs ebben. a búza gluténtartalmát pl. folyamatosan növelték, manapság sokkal inkább gyulladást okoz, mint régen. vagy elég nehéz ma már normális, nem hormonokkal teli húst venni stb.
egyre rosszabbb minőségű ételeket eszünk, és egyre nagyobb mennyiségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!