Mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, 170 centi és 61 kg.
Egeszseges taplalkozassal és súlyzós edzesekkel fogytam 7 kilót 2 hónap alatt.
Mivel fogyni akartam, 1500 kalóriát ettem egy nap.
Most viszont elértem azt a súlyt ami ideális és most főként izmosodni szeretnék. Alapjáraton 2000 kalória körül kéne ennem.
Érdemes lenne emelnem a kaloriabevitelem? Mivel nem fogyni szeretnék már hanem a meglevő zsírt izommá alakítani
Mit tehetnék?
2019. ápr. 7. 17:31
1/2 anonim 

válasza:

A meglevo zsirt nem lehet izomma alakitani. A zsir az zsir. Vagy ledietazod eloszor es szalkasitasz vagy hagyod es tomegelsz, de akkor valoszinu, hogy meg fogsz zsirt felszedni, mivel gondolom nem vagy profi testepito
2/2 anonim 

válasza:

Én nem vettem ilyen szigorúan, valamennyi zsír kell, hogy legyen rajtunk. Amikor lefogytam, felvittem a kalóriabevitelt az előírtra, és el kezdtem komolyan mozogni. Ez is valami, mondjuk én alapból nem akarok felfújt body builder testalkatot, csak normális, egészséges izmokat, és ez sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!