Életmódot váltok. Ezekkel az élelmiszerekkel be tudok vinni mindent amire a szervezetemnek szüksége lehet? (Vitaminok stb)
Elsődleges a fogyás, de egészségesen szeretném, nem koplalva. Tehát a kaja:
Zöldségek, mértékkel hüvelyesek, húsok, hal, tojás, sajtok, yoghurt, olajos magvak, teljes kiőrlésű kenyér, vaj, kókuszzsír
Gyümölcsöt nem eszem, mert nem bírja a gyomrom (bármelyiket is próbáltam,hasmenést okozott)
Kókuszzsír felesleges és káros a környezetre.
Túl sok az állati termék ami szinten egészségtelen.
Vitaminokban, ásványi anyagokban szegény ez az étrend. Fogyassz nyugodtan heti 2-3x hüvelyeseket, gabonákat; olajos magvakat is gyakran. Valamint a gyümölcsöket se felejtsd el.
2.
Mivel kénytelen vagyok visszaszorítani a szénhidrátot, ezért nem tudok sok olajos magot enni meg gabonát. (magot szoktam, csak nem heti háromszor.) Hüvelyesekben is több a szénhidrát, de azokat is beépítettem már az étrendembe. A gyümölcsöket meg írtam is a kérdésem alatt, hogy nem tudok enni mert mindegyik hasmenést okoz, plusz vannak amikre allergiás is vagyok, azok eleve kiesnek (torokviszketés, fulladás)
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!