Alkohol teljes megvonása végett, megviccelhet a máj?
Jó, nem vicces se így, se úgy...
A lényeg, elég rendesen piáltam, hirtelen leálltam, rá pár napra reggelente magas a vércukor értékem...
Lehet összefüggés?
Engem nem érint a téma, tökéletesen elvagyok alkohol nélkül.
De a napokban több cikket olvastam és hallgattam pár előadást a témáról. Konkrétan a vércukrot nem említették, de azt igen hogy nem szabad azonnal abbahagyni az ivást mert abba bele is lehet halni, ellentétben a cigivel mert mondjuk azt abbahagyod és nem történik semmi. De a belehalás gondolom ez a masszív alkoholistákra igaz.
Gondolom ennek a máj feladatához lehet köze. Eddig jól meg volt dolgoztatva, hozzászokott, hogy ugyanazt a szintet jó sok munkával érheti el, és most a feladata 'eltűnt' de attól dolgozik tovább, mert megszokta.
Mellékesen kérdezem hogy tudtad abbahagyni egyik napról a másikra? Mi az elhatározás oka? Mennyit ittál?
-Úgy, hogy Marcius 6.-án azt mondtam, Április 18-ig nem iszom, aznap véletlenül pont kettő napja nem ittam. :)
Pár éve egyszer leálltam hasonlóan, akkor kb. 2,5 évig nem ittam, kivéve egy szülinapi bulit...
-Az elhatározás indítéka, mennyire vagyok alkesz. 😉☺😁
-Hétköznap 2-7 deci bor vagy 2,3,4 sör körülbelül, néha kevés tömény. Hétvégén gyakran tömény és kísérő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!