Ha a gyorséttermi kaja valóban nagyon hizlal akkor miért alig látni elhízott embert a gyorséttermekben?
Tehát eltöltöttél fél órát egy étteremben, és az ez idő alatt betért vendégek alapján következtetéseket vontál le a teljes nyitvatartási idő alatt, és valaha is ott étkező emberekről. Értem.
Nem a gyorskaja hizlal, hanem a kalóriatöbblet.
Pl. ha valaki eszik rendesen, de sportol is rendesen, az nem hízik.
Van olyan, aki genetikailag nem hízik.
Meg van, aki nem jár oda mindennap.
Szerintem arról van itt szó, hogy a kormány erre akarja ráfogni, hogy sok a beteg ember, mert könnyebb a gyorskajáldákra ráfogni ezt ahelyett, a tény helyett, hogy sok embernek nem telik egészséges és változatos étrendre és nem utolsó sorban még plusz adónemet is belehet rá vezetni lásd: chips adó..
Na meg az alkoholfogyasztást miért nem említik, amikor a sör köztudottan nagyon hizlal, de mintha az állam afelett szemet hunyna, mert jó is nekik, hogy annyi ember alkoholizál az országban.
Nálunk sajnos minden 3 ember alkoholista és ezáltal az EU legtöbb alkoholt fogyasztó országa vagyunk. Ezek hivatalos statisztikák. Nálunk ráadásul olyan kicsi adagú kajákat adnak az ismertebb gyorséttermekben, hogy amellett valóban művészet volna elhízni..:D Amúgy érdekes tény, hogy ettem már Szlovákiában és Romániában is Big mac-et és kb. 1,5x akkora volt mint ideahaza és talán még olcsóbb is volt egy kicsit..
Sikerült csúcsot állítanod az ellenzéki baromságok terén!
Gratula!
A gyorskajáldákban felszedett kilókat megpróbálod a kormány nyakába varrni! :D:D:D
Te nem vagy normális!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!