Mi lehet a baj a fogyással?
23N vagyok 152 cm és 61 kg
2015ben 49 kg voltam az évek során elkezdem hízni először 52, 55, 57, 59 63kgra
Soha nem voltam 55 kg felett, 63 kg elhatároztam magam, hogy fogyni fogok 10 kg ez idáig kudarcba fulladt és már nem tudom mi lehet a baj mit csináljak
Reggelim főtt tojás, ripsz ropsz, zöldségek
Ebéd csak zöldség leves
Havi 1x kínaizok rizs és száraz csirke
Uzsona gyümölcs 1 banán
Vacsora zsírszegény túró rá szórok kicsi zabot és fahéjat
Mindig ez az étrendem minden nap azzal a változással hogy hétfőn uborka volt kedden paradicsom minden nap más zöldséget eszek
Heti 4x 1 órát kardiozok az ellipszis gépen a futó padot nem szeretem 10 perc után beszúr a hasam alatt olyan érzés mint akinek most fog megjonni a menstruáció olyan görcseim szoktak lenni futás alatt
Ezért az ellipszis gépet használom
Heti 1x a 4 alkalomból pedig a biciklit
6 hónapja kezdtem el de csak 2 kg ment le
Látszik rajtam hogy dagadt vagyok vannak zsírpárnáim
Nagyon kitartó vagyok, de kezdtem feladni
Nem tudom mi segítene
Ötletek
Voltam orvosnál kivizsgáláson hasi ultrahang vervegetel... Minden normális

Testzsírszàzalékod mennyi?
Kép?

Rendes adagokat eszek
Tojás 3
Ripsz ropszbol egész zacskó eldogy 1 nap alatt
Nem sajnálom magamtól az ételt csak nagyon egészségesen eszek

Kérdező, ez saccra 1000-1100 kalória körül van. ( bár a ripsz ropsz nem tudom mi, és azt sem, hogy az a zacskó hány gramm, de amúgy teljesen hasznavehetetlen ropogós valami lehet. Bocs)
És ha ehhez hozzáteszed az egy óra ellipszis trénert, ami 700 kalóriát éget el, akkor te 300-400 kalóriát veszel magadhoz. Tehát veszélyesen keveset, ezért azt a picit is raktározni fogja a szervezeted, ahogy azt teszi is. Ez a kaja efy nem edzős napon elmegy, de például az étrendedben semmi hús nincs. Hiába írod, hogy egészségesen eszel, edzel, ez nem az, hiszen nem fogysz. Matematikailag 1500-2000 ezer kalóriát elégetsz egy edzős napon. Ez sok. A szervezet nem így van kitalálva. Ez a válasz a fő kérdésedre, ez a baj, ezt csinálod rosszul.

Biztos hogy 47% mert tavaly előtt mérték a bmit tesi órán és akkor 42%volt a tanár egyből elkuldott hasazni
Ripsz ropsz teljes kiörlésü puffasztott rizsszelet lassan felszivodo így hamarabb lemozgod
És egészségesebb mint egy zsemle kenyér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!