Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi lehet a baj a fogyással?

Mi lehet a baj a fogyással?

Figyelt kérdés

23N vagyok 152 cm és 61 kg

2015ben 49 kg voltam az évek során elkezdem hízni először 52, 55, 57, 59 63kgra

Soha nem voltam 55 kg felett, 63 kg elhatároztam magam, hogy fogyni fogok 10 kg ez idáig kudarcba fulladt és már nem tudom mi lehet a baj mit csináljak

Reggelim főtt tojás, ripsz ropsz, zöldségek

Ebéd csak zöldség leves

Havi 1x kínaizok rizs és száraz csirke

Uzsona gyümölcs 1 banán

Vacsora zsírszegény túró rá szórok kicsi zabot és fahéjat

Mindig ez az étrendem minden nap azzal a változással hogy hétfőn uborka volt kedden paradicsom minden nap más zöldséget eszek

Heti 4x 1 órát kardiozok az ellipszis gépen a futó padot nem szeretem 10 perc után beszúr a hasam alatt olyan érzés mint akinek most fog megjonni a menstruáció olyan görcseim szoktak lenni futás alatt

Ezért az ellipszis gépet használom

Heti 1x a 4 alkalomból pedig a biciklit

6 hónapja kezdtem el de csak 2 kg ment le

Látszik rajtam hogy dagadt vagyok vannak zsírpárnáim

Nagyon kitartó vagyok, de kezdtem feladni

Nem tudom mi segítene

Ötletek

Voltam orvosnál kivizsgáláson hasi ultrahang vervegetel... Minden normális

2019. márc. 16. 08:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Testzsírszàzalékod mennyi?

Kép?

2019. márc. 16. 08:37
 2/19 anonim ***** válasza:
Nagyon keveset eszel, ezért nem fogysz, mindent raktároz a szervezet. Én 158 centi vagyok, 69 kilóról i dultam, már 63 vagyok január óta, 1400-as kalóriafogyasztással és "csak" heti 3-4 alkalommal 30-40 perces teljes testes edzéssel. És amit kívánok, megeszek, de igyekszem kissé fogyókúrás módon készíteni. Pl. bolognai csirkemellből, , pörkölt szintén, sovány tejfölt használok, ch csökkentett kenyeret, stb. Kalóriabázison számold ki, mennyit kell enned a fogyáshoz.
2019. márc. 16. 08:43
 3/19 A kérdező kommentje:
Testzsirom 47%
2019. márc. 16. 08:53
 4/19 A kérdező kommentje:

Rendes adagokat eszek

Tojás 3

Ripsz ropszbol egész zacskó eldogy 1 nap alatt

Nem sajnálom magamtól az ételt csak nagyon egészségesen eszek

2019. márc. 16. 08:54
 5/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, ez saccra 1000-1100 kalória körül van. ( bár a ripsz ropsz nem tudom mi, és azt sem, hogy az a zacskó hány gramm, de amúgy teljesen hasznavehetetlen ropogós valami lehet. Bocs)

És ha ehhez hozzáteszed az egy óra ellipszis trénert, ami 700 kalóriát éget el, akkor te 300-400 kalóriát veszel magadhoz. Tehát veszélyesen keveset, ezért azt a picit is raktározni fogja a szervezeted, ahogy azt teszi is. Ez a kaja efy nem edzős napon elmegy, de például az étrendedben semmi hús nincs. Hiába írod, hogy egészségesen eszel, edzel, ez nem az, hiszen nem fogysz. Matematikailag 1500-2000 ezer kalóriát elégetsz egy edzős napon. Ez sok. A szervezet nem így van kitalálva. Ez a válasz a fő kérdésedre, ez a baj, ezt csinálod rosszul.

2019. márc. 16. 09:25
 6/19 anonim ***** válasza:
Ha a testzsírod 47% lenne akkor vagy 30 kg túlsúly lenne rajtad vagy anorexiás lennél és a csontvelőd egy része is zsír lenne...
2019. márc. 16. 09:33
 7/19 A kérdező kommentje:

Biztos hogy 47% mert tavaly előtt mérték a bmit tesi órán és akkor 42%volt a tanár egyből elkuldott hasazni

Ripsz ropsz teljes kiörlésü puffasztott rizsszelet lassan felszivodo így hamarabb lemozgod

És egészségesebb mint egy zsemle kenyér

2019. márc. 16. 16:38
 8/19 A kérdező kommentje:
#5 válaszado elgondolkodtató és igaz erre figyelek
2019. márc. 16. 16:39
 9/19 anonim ***** válasza:
2019. márc. 16. 16:54
 10/19 A kérdező kommentje:
Kép alapján 40_45::%között
2019. márc. 16. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!