Ketogén diéta a vérnyomásra nézve káros lehet?
Ugye az a lényege,hogy magas fehérje és zsírtartalom,alacsony szénhidrát tartalommal.
Heti 5 edzés van.
Ketogén étrendben mérsékelt a fehérjebevitel, nem magas, ezt rosszul tudod. A sok fehérje is kivihet a ketózisból.
Azt nem tudom, milyen hatással van a vérnyomásra, de az aktív sportolóknak nem szokott magas lenni a vérnyomásuk, én úgy tudom.
Orvosnál mindig magas,ezért volt hogy felrakta rám a 24 órás mérőt is.
Nem ketogén diéta szerint étkezek.
Csak kérdezem,hogy károsíthatja e ha átállnék rá?
Nem ismered a ketogén diéta alapjait ezek szerint. A ketogén étrend NEM magas fehérjetartalmú hanem normàl. A szénhidràt 5-10% maximum 50 gramm, a többi pedig zsír. Amúgy testsúlykilógrammonként2 gramm fehérje nem magas érték.
A vérnyomàs, pedig a bevitt zsírtól nem fog megemelkedni, és a koleszterin miatt sem kell aggódni MERT az alacsony szénhidràtbevitel miatt a szervezeted a sok zsírt fel fogja hasznàlni, energiàt nyersz belőle. Elégeted. Aki semmit nem tud erről inkàbb ne írjon hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!