Hogyan hízhatok pár kilót?
Figyelt kérdés
Rettentően vékony vayok, pedig sokat, és egészégtelenül eszek.
Mit egyek ezentúl?
Van valami diéta, esetleg gyógyszer? Étkezésen kívül mit tegyek még? (Edzés)?
2019. febr. 27. 22:04
1/8 anonim válasza:
Testtömeged*5/1000 [g] szénhidrát naponta, testtömeged*2/1000 [g] fehérje naponta. Szabad súlyos kezdő edzés, bodybuilderen vannak edzéstervek. Tipikusan az az alkat vagyok aki ""nem tud hízni"". Ezzel a módszerrel kb 1 kiló jött fel havonta. Viszont ha leállsz vele és nem mozogsz, keveset eszel hamar úgy fogsz kinézni mint előtte.
3/8 anonim válasza:
Már bocs, de ezt miért az "emberi tulajdonságok" kategóriába teszed...?
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Véletlenül írtam ebbe a kategóriába, most regisztráltam és nem tudtam hogy működik.
2019. febr. 28. 08:06
5/8 A kérdező kommentje:
Ezt a szénhidrátot meg fehérjét hol tudom venni?
2019. febr. 28. 08:07
6/8 anonim válasza:
Szénhidrát szinte mindenben van, leginkább rizsből ajánlott. Fehérje: hús, sajt, túró
7/8 A kérdező kommentje:
Ja kicsit félreértettem, de köszönöm. Edzés naponta hány perc/óra ajánlott?
2019. febr. 28. 21:26
8/8 anonim válasza:
Én nem fogok neked edzéstervet írni. Kb kétnaponta 1 óra, de az egész amúgy elég összetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!