A cukor lenne a fő bűnös, tehát rosszabb a telített zsíroknál?
Az Amerikai érelmeszesedés társasság szerint is a legrosszabb a cukrok. Jobban hozzájárul az érelmeszesedéshez, mint az állati telített zsírok. Valóban lehet ez?
Szerintem igen,a finomított cukor,liszt a legnagyobb méreg.Nem véletlenül van ennyi elhízott,beteg ember.
A zsírok egyébként is nagyon fontosak,hiszen makrotápanyagról beszélünk,illetve vannak zsírban oldódó vitaminok.
Nem is kellene ezeket a mocskokat enni és ennek ellenére az átlag ember táplálékának 80%-át teszi ki.
Kérdező, ha te mindent jobban tudsz minek teszel fel naponta 3 kérdést a zsírokról? Nekem úgy tűnik elég bizonytalan vagy, és ahogy látom azzal sem vagy tisztában hogyan kell tanulmányokat olvasni és hogy utána kellene járni milyen módszerekkel és kinek a finanszírozásában készültek, mielőtt mindent elhiszel...
A kérdésre pedig én is azon az állásponton vagyok hogy mind a kettő egyformán rossz önmagában. Egyik sem rosszabb vagy jobb a másiknál. Sem telített zsírra, sem koleszterinre, sem finomított cukorra nincs szüksége a szervezetnek.
Mert a hús-tej-és tojásipar fizetett nekik annyit, hogy ne tegyék őket tiltólistára, csak erősen korlátozzák a fogyasztását... HÚ HA ez aztán eredmény!
Nem azt mondják hogy ne egyed csak azt hogy... na jó, ne egyed, csak nagyon kicsi mennyiségben ha muszáj?
És szerinted ettől egészséges?
Neked elmentek otthonról...
És szerinted ettől egészséges?
Abszolút nem egészséges az egészséges az ami ott van a LOVE IT résznél. Ez inkább azt mondja hogy nem egészséges, de nem olyan káros, mint a cukor. Az ábra elég egyértelmű és a kép sem mondja azt hogy egészséges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!