164cm vagyok és 48 kg. Hízni szeretnék de nem tudok (? )
Tavaly 163cm és 49 kg voltam de sajnos a sok stressz miatt fogytam. Genetikám is ilyen tehát alapból nehezen megy a hízás. Most az a célom hogy elérjem az 52 kg-t. Van valami tippetek hogy hogyan lehetne ezt minél hamarabb elérni?
16/l
Ez durva, én is 16 vagyok, lány, 164 cm és 48 kg és tavaly 163 cm és 49 kg voltam :D
Én egyáltalán nem érzem azt, hogy híznom kéne. Szerintem neked se kell. Örülj annak, hogy nem vagy kövér :) ha meg mindenképp hízni akarsz, figyeld, hogy mennyi kalóriát viszel be. Ha többet mint amennyire szükséged van, akkor fogsz hízni.
#2 mostanában nehéz dolgokon kellett keresztül mennem. Nagyon nem szeretnék bele menni.
#3 Azta ez tényleg durva :D Amúgy sokan dicsérik az alakomat de én nem érzem magam jól, szerintem így nem elég nőies az alakom
Hát, gyere másold le mit eszek, aztán menni fog :'D
Túlzásba ne vidd, inkább egyél hízlalós kaját mint hogy többet egyél, akkor rászoksz stb.. AMúgy 16 évesen 163cm tök aranyos, megnyugodtam hogy 18 évesen az 171 jó nekem :3 Talán :C
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!