Hogyan tudnék hízni? 175cm,59kg.
Körülbelül 3 hete elhatároztam,hogy szeretnék hízni minden jól is ment míg vissza nem jöttem munkába.Akkor elkapott a hasmenés is(májam kicsit túlterhelődött) és most a 61 helyett 59 vagyok.
Elvilekben 3000-3200kcalt kellene bevigyek a hizás érdekében,de ezt csak akkor tudom teljesíteni ha nem dolgozok.Reggel felkelek falok valamit(nem is vagyok éhes) 150-200kcal,munkába viszek 2 szendvicset pici tulzásal is 500kcal.Hazajövök 15-16 fele,mig elkészül az étel 16 óra lesz,az úgy 1000-1200kcal szokott lenni.Este még nassolok valamiket vagy eszem egy levest az is 500kcal ha lesz,és kb. 1000kcal-t még bekellene vinnem.
Munkánk kivül otthon nem edzek ,nem járok sehova(munkám miatt) tehát ami kalória fogyasztásom van az a munka.
Tudnátok segíteni esetleg milyen ételre váltsak vagy mit csináljak?Sajnos munkában lehetőségem az evésre 5-6 perc,max 10.
DE ezzel csak zsírt híznál, annak semmi értelme. Izmosodj.
Ha ügyes vagy 2-3 hónap alatt felszedsz ennyi izmot 2kg-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!