13 éves vagyok és nagyon vékony. Már nagyon elegem van.
Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem szeretek sok ember közé menni, mert atttól tartok, hogy mindenki engem bámul, hogy milyen vékony vagyok :(
A családtagjaim is mindig azzal jönnek, hogy milyen sovány vagyok...Pedig én eszek..Más nem eszik annyit aki sokkal ducibb nállam. :S Már egyre jobban zavar.. Még nem is menstruálok.. :( Segitsetek! A nyár végére min. 45 kg. szeretnék lenni .
Én nem erőltetném a hízást, műanyagokkal (táplálékkiegészítő) meg főleg nem. Csak a hízás miatt ne egyél mértéktelenül cukrot, csokit, szénhidrátot, mert attól csak beteg leszel idősebb korodban.
Inkább igyekezz egészségesen táplálkozni, emeld a gyümölcsadagodat. Azzal nem árthatsz. És sportolj valamit, mindegy, mit, azzal izmosodsz majd.
2010. júl. 1. 15:38
12/23 anonim válasza:
A táplálék kiegészítők koncentrált tápanyagok.Semmi több.Kb annyira műanyagok mint minden más a zacskós párizsitól kezdve a génkezelt növényekig.Nem a táplálék kiegészítőtől fog hízni!Benne van a nevében hogy ez csak kiegészítő.De mindenképpen segít ha valaki nehezen hízik
2010. júl. 1. 15:42
13/23 anonim válasza:
Az meg a másik,hogy gyáltalán nem mind1 mit sportol mert az intenzívebb sportok(futás,foci,torna)iszonyatos mennyiségű klóriát égetnek el.Hízáshoz CH+fehérje kell máshogy nem lehet
2010. júl. 1. 15:45
14/23 A kérdező kommentje:
taplalekkiegeszitot nem fogok szedni..de am koszi a valaszokat. :)
2010. júl. 1. 16:57
15/23 anonim válasza:
"De az emberek nem surun mondjak azt a masiknak, hogy fogyjal mar egy kicsit. De a vekonyokhoz meg hozzavagjak, hogy hiznia kene."
Ezt pedig felejtsd el, mert butaság :) Sajnos nagyon nem így van..
2010. júl. 1. 20:03
16/23 A kérdező kommentje:
pedig en eleg surun talakozok ilyennel.
2010. júl. 2. 08:29
17/23 anonim válasza:
ugyanezt éltem meg, állandóan szekáltak vele, és nem vették észre h ez rosszul esik. 18 éves vagyok 54 kiló, 175 cm(=egy gebe:) ) , a sport sem segít mert a karom képtelen rá h rendesen izmos legyen. Fogadd el magad, keress előnyös ruhájat és gondolj sokat arra, h ez még mindig jobb, mintha állandóan fogyónod kéne. Aztán ha eljön az ideje csak felszedsz pár kilót.
2010. júl. 2. 20:37
18/23 A kérdező kommentje:
ahj.. :( De pont ez az.. Hogy ruhat is nehezen talalok.. :S
2010. júl. 3. 12:07
19/23 anonim válasza:
Szia! Én is 13 vagyok, lány, 160 cm és 42 kg, szóval ugyan az a helyzet, nekem is nagyon rossz ez az egész, és engem is mindíg ezzel szekálnak, a nagynéném is ugyan úgy néz ki mint én és szörnyen néz ki, ha énis olyan leszek akkor inkább felakasztom magam..szóval együtt érzek veled, írjatok többen is mert engem is érdekelne, hogy mittudnák tenni =) puszi
2010. júl. 5. 15:33
20/23 anonim válasza:
Jah és én menstruálok =( és ugyan úgy nehezen találok ruhát..főleg nadrágot,
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!