Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 13 éves vagyok és nagyon...

13 éves vagyok és nagyon vékony. Már nagyon elegem van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem szeretek sok ember közé menni, mert atttól tartok, hogy mindenki engem bámul, hogy milyen vékony vagyok :(

A családtagjaim is mindig azzal jönnek, hogy milyen sovány vagyok...Pedig én eszek..Más nem eszik annyit aki sokkal ducibb nállam. :S Már egyre jobban zavar.. Még nem is menstruálok.. :( Segitsetek! A nyár végére min. 45 kg. szeretnék lenni .

160 cm/40 kg.

2010. júl. 1. 14:43
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
ja, es olvastam, hogy edzek.. De milyen gzakorlatokat csinaljak?
2010. júl. 1. 14:44
 2/23 anonim ***** válasza:
Kamaszként és is 165/40-42 kg voltam, ez egyáltalán nem baj. Egyél sokszor (kb. napi ötször) keveset, igyekezz zöldsséget, gyümölcsöt, tejtermékeket fogyasztani. Tornázz rendszeresen, ez szépen formálja az alakodat, és máris elégedettebb leszel magaddal. A menstruáció pedig nem gond, majd annak is eljön az ideje.
2010. júl. 1. 14:51
 3/23 anonim válasza:

Adj hálát az égnek, hogy nem a másik véglet vagy....

Nekünk SOKKAL rosszabb, hidd el.

2010. júl. 1. 14:52
 4/23 anonim ***** válasza:
szerintem fogyni egyszerűbb mint hízni...
2010. júl. 1. 14:53
 5/23 anonim válasza:

De rossz lehet szabadon végigenni minden finom kaját és édességet kajálni az éjszaka közepén is...

Tudom sajnálni az ilyeneket :)

2010. júl. 1. 14:56
 6/23 anonim ***** válasza:
Figyelj! Én is 14 voltam és már orvoshoz akartak vinni, hogy anorexiás vagyok! Legyél sokat a levegőn, egyél sok egészséges ételt és sikerülni fog. Egyél sok édességet és nevess :D Én a szülésemig végig 50kg voltam, veszélyeztetett terhes. Most vagyok 75kg és jól érzem magam:) És mindezt a pici babámnak köszönhetem:)
2010. júl. 1. 14:58
 7/23 A kérdező kommentje:
De az emberek nem surun mondjak azt a masiknak, hogy fogyjal mar egy kicsit. De a vekonyokhoz meg hozzavagjak, hogy hiznia kene.
2010. júl. 1. 14:58
 8/23 anonim ***** válasza:
egyél sok-sok szénhidrátot (tészta, kenyér)
2010. júl. 1. 15:03
 9/23 anonim ***** válasza:
Ismerős probléma, annyi idősen én is annyi körül lehettem. Majd 18 éves koromig felküzdöttem magam 48-ra(167cm vagyok), majd 20 évesen magától feljött 3 kg :) azóta is ez van...
2010. júl. 1. 15:04
 10/23 anonim ***** válasza:

Az edzés jó megoldás(heti 3)magas kalóriabevitel mellett.

Vitaminok(főleg b12)

Esetleg valamilyen táplálék kiegészítő

Arra figyelj,hogy rendszeresen egyél legalább napi 5x 6x és ne akkor egyél amikor éhes vagy,hanem leírsz 1 étrendet magadnak és azt tartod.Akkor kell enned amikor kell,ahogy az étrendedben van és kész.

Ha ezekre odafigyelsz hízni fogsz

2010. júl. 1. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!