Aki 160 gram ch diétát tart, vagy IR-es, megfázás esetén mit javasol?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, h most épp letepert az influenza. Korábban amig nem követtem a diétát ez tipikusan az a helyzet volt, amikor inkább örültem ha 1-2 banánt, narancsot megettem és dobozos gyümölcsleveket ittam. Mostmár fél éve csinálom a diétát és nem fogyasztom ezeket de most a legkevésbé vágyom a szokásos , amúgy tök klassz bulguros, korpovitos menüjeimre.2019. febr. 9. 21:02
1/4 anonim válasza:
Én is IR-es vagyok, de én nem a 160 g-os diétát követem, hanem már évek óta max. 120 g ch-t eszem. Én ilyenkor több gyümölcsöt eszem, mint máskor, főleg citrusféléket, de bele szoktam férni így is a ch keretembe. Gyümölcslevet inni szerintem nem jó ötlet, kb. olyan nekünk, mintha folyékony cukrot innánk (na jó, kis túlzás). A nyers gyümölcsök sokkal hasznosabbak.
2/4 A kérdező kommentje:
Rendben köszi szépen a segítséget. Igen nem is ittam aztán gyümilét, én grapefruitot eszegettem még annak is egész jó a ch értéke meg a szokásos almázás ment. Kicsit nehéz nem a megszokott dolgokhoz nyúlni de így fél év után már nem szeretném felrúgni a jó kis diétámat.
2019. febr. 15. 14:26
4/4 A kérdező kommentje:
Igen köszi, ahhoz képest milyen ramatyul voltam 3-4 nap alatt lement ez az influenza. Sok almával, piros grapefruittal, gullon kekszekkel - persze betartva a ch adagokat - elég jól elvoltam.
2019. febr. 21. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!