Koplaltam, fogytam, utana olvastam h koplalas utan biztos a vissza hízás es felek enni mert lapos izmos hasat szeretnek és felek enni mert felek hogy a hasamra megy és hájas leszek. Mit tegyek illetve miket egyek? Es mozogjak? Mit mozogkak?
Ne félj enni, de azért ne is zabálj.
A legtutibb, ha megszámolod a kalóriákat, hogy mennyit viszel be és mozogsz le, és annyit eszel, amennyit kell/szabad.
Itt van pár kalória kalkulátor, amikkel ki tudod számolni, hogy mennyit kell bevinned:
Minél többet sportolsz, minél több kalóriát égetsz el, annál többet ehetsz. És egyébként is, sportolni egészséges, az izomnöveléshez pedig elengedhetetlen.
Egy koplalás után különösen fontos, mert valószínűleg legyengültél a megterheléstől.
Az, hogy mit eszel, és mit sportolsz az már rajtad múlik.
Csináld amit szeretsz, ami boldoggá tesz.
Az a baj a koplalással, hogy a szervezeted megszokja, hogy alig kap kaját, ezért amikor végre kap, abból minél többet használni akar.
Inkább keress fel egy dietetikust, a háziorvosod talán tud beutalót adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!