Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ezek az adagok normálisak?

Ezek az adagok normálisak?

Figyelt kérdés

Ma ettem reggelire egy nagy kakaós csigát, egy hosszú pohár csokipudingot, 3 gofrit nutellával. Ebédre egy tál húslevest, nagy tányér gyros húst, egy tányér tsatsikit, 5 palacsintát lekvárral. Utána nasiztam 2 csokit, negyed dinnyét és gyümölcsjoghurtot, egy almát. Vacsira általában nehéz kajákat szoktam enni. Minden nap így étkezek, és ettől így lesz valami bajom? Mennyit hízok tőle? Köszi a segítséget!!

12/L 58kg 164cm

2010. jún. 27. 13:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen én is faltam, de nem látszott meg rajtam.12 évesen kissé sok az 58 kg.Hízókúrát tartasz?Amúgy se jó este bedönteni egy halom kaját,a leírt mennyiséged elég tekintélyes.ha igy haladsz, garantáltan elhízol.

Túl sok édességet eszel!!És vacsira ne nehezet, haenm könnyű kaját egyél(pl.sajt,tejtermék,gyümölcs,sovány husi)

2010. jún. 27. 14:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Basszus sokat!!! Nekem már az sok, ha egy nap megeszel 3 gofrit nutellával! De még 5 pali, joghurt, dinyne??
2010. jún. 27. 14:09
 3/5 A kérdező kommentje:
nem tartok hízókúrát, de nagyon nem szeretnék kövérebb lenni, de nem bírok leállni. sportolok is hetente 4x 1 órát kosarazok
2010. jún. 27. 14:12
 4/5 anonim ***** válasza:
ha rendszeresen sportolsz akkor megelőzhető a hízásod,és mivel növésben vagy még normális ha többet eszel
2010. jún. 27. 15:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Magasságodhoz képest nem sok az 58 kg,nem kortól függ a súly hanem az arányok számitanak,egy 164cm-es embernek kb 60 kg a megfelelő.Hivatalos testömegindex is ezt mutatja.
2010. jún. 27. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!