1m 61cm vagyok. És 40kg. Szerintetek ez jó? Vagyis genetika?
Figyelt kérdés
2018. dec. 8. 08:39
2/6 anonim válasza:
Nagyon nagyon nagyon sovany vagy. Ajanlom hogy menj endokrinologushoz vagy nőgyógyaszhoz teljes hormonvizsgalat pajzsmirigy illetve taplalkozasi tanacsado gasztroenterologus. Ezeknek kovetlezmenyei lehetnek kesobb pl ha lany vagy szabalytalan ciklus vagy teljesen meg is szunhet, konnyebben megbetegedhetsz, hajlamosabb lehetsz csonttoresre stb.
3/6 A kérdező kommentje:
Rendben. Igen lány vagyok. A ciklusom rövid ideig tart és ritkán van.
2018. dec. 8. 09:08
4/6 anonim válasza:
Ha tovább folytatod, az is elmúlik. Nem lesz vele gondod. Nő sem leszel, csak olyasforma. Csak azt nem tudom, mi ebben a genetika? Csak enni kéne...vagy orvoshoz menni.
5/6 anonim válasza:
Az egészséged érdekében próbálj meg hízni.
6/6 anonim válasza:
Én 1.60 vagyok, és 39 kg voltam 28 évesen, mikor férjhez mentem.40 kg-nál nem voltam több. Soha nem voltam beteg, és tele voltam energiával. Igaz, hogy 44 kg-re híznom kellett, hogy szülni tudjak.Most 67 kg vagyok (65 évesen), szép lassan felmentek a kilók. Addig örülj, míg sovány vagy, ha nem vagy beteges ez miatt. Egyél vitaminokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!