Lehet attól bajom, hogy rengeteg csípős paprikát
fogyasztok?
Most komolyan úgy próbálod az akaratodat érvényesíteni, hogy visszafordítod, amit én mondtam és ugyanezt elmondom, mint az óvodában, mikor az egyik leh.lyézi a másikat, erre a másik azt mmondja, "nem, te vagy a h.lye"? Nem gondolod, hogy kissé szánalmas vagy ezzel a erőlködéssel? Félsz kakilni, mert a csili 2x csíp, vagy mégis mi bajod van, de úgy komolyan? Olvasd már vissza, miket írkálsz, mert nagyon gáz vagy haver.
2018. nov. 12. 12:25
22/31 A kérdező kommentje:
Ha menne az angol és menne a szakirodalmazás, nem terelnél. Kutatóhoz méltó viselkedést produkálnál. De nem ezt teszed. Továbbra is iszkolsz, és mellébeszélsz. Te kit nézel hülyének? :D
Téged. Úgy viselkedsz, mint egy óvodás, képtelen vagy felnőtt ember létére viselkedni és beszélgetni, érvelni. És ebben a 2,5 órában, amíg itt hisztiztél nekünk, már megnyithattad volna mondjuk a google scholart és elkezdhettél volna keresgélni, de nem. Te szerinted a mi hibánk, hogy mi nem kerssük ki neked ezt, mint vmi dedósnak és nem rágjuk a szádba. Gondolod szerinted ha a kacsa nem tud úszni, akkor a víz a h.lye igaz? Hagyjd már abba a hisztérikát könyörgöm
2018. nov. 12. 12:40
2018. nov. 12. 13:36
Márpedig nekem teljesen logikus, hogy egy kutató sem kutat helyetted ingyen... Itt te vársz mindenfélét, kérdező és nagyon bunkón. Miért is segítene neked bárki is?
A mértéktelenség tényleg mindenből hátrányos, amit megeszünk, megiszunk, de hogy kinek mi a túlzott mérték, az már érdekes kérdés. Nyilván vannak, akik egész életükben bareomi erősen esznek és 100 éves korukban is jól vannak, ez már csak ilyen. Átlagos esetben tuti árthat az erős, de én programozó végzettséggel rendelkezem (ennek megfelelően lusta vagyok és nem kutatok, ha mégis, kizárólag magamnak), így segíteni ebben nem tudok. Az emberi kapcsolatokhoz és helyes viselkedéshez is jobban értek, de aki nem, annak is lejöhet, hogy nem így kell segítséget kérni.
Én amúgy nem bírom az erőset, én ecetet teszek mindenfélébe, mustár magában teljesen alap volt mindig is. Általánosan az is árthat, de nekem sosem fog.
2018. nov. 12. 15:46
26/31 A kérdező kommentje:
Most komolyan te beszélsz érvekről? Eddigi egyetlen érved az volt, hogy befingtad a száddal, hogy KUTATÓ VAGYOK!!Google scholar, bszki :D ott olvastad a fantasztikus, tudományos igényű véleményed a témáról, amelyet megosztottál a GYIK közönségével, mely szerint a kapszaicin káros, mert én kutató vagyok, te meg nem, bibibííí? :D most akkor kérdezem sokadszor, kit is nézel hülyének? És vagy valld be, hogy lövésed sincs a szakirodalmazás mikéntjéről,vagy azért, mertr nyelvi, vagy pedig azért, mert szakmai hiányosságaid vannak, vagy pedig villants. Akár pro, akár kontra, mert érted, engem aztán nem zavar, ha bebizonyosodik az erőspaprikáról, hogy végbélrákot okoz, de ahhoz azért több kell, mint a parasztvakítás arról, hogy te épp valami miatt molekuláris biológusnak képzeled magad :D
27/31 A kérdező kommentje:
Ingyen, mi? elárulnám, hogy ezek adófizetői lóvéból meresztik a seggüket az egyetemen :D erről ennyit :D ennek ellenére egy kutatónak sem kötelessége a laikus közvéleményt megfelelően informálni, de közmegegyezés szerint hozzátartozik a munkásságukhoz a természettudományos ismeretterjesztés. Ez itt viszont segghülye hozzá :D még a saját tudományterületéhez lazán kapcsolódó témában sem tud megfelelően informálódni, nemhogy általánosságban véve természettudományos kérdésekben, ami mindenkitől elvárható lenne, aki ilyen szakon közpénzből végzett... Egyvalamit tud, a kamu diplomáját lobogtatni :D és te fizettél neki ezért :D meg mindenki :D
28/31 A kérdező kommentje:
és simán elképzelhető, hogy állami ösztöndíjas, mert akkor az egyetemi diploma megszerzése utáni többéves seggmeresztésért is te álltad neki a cehhet :D á, ő nem tartozik semmivel akkor senkinek :D ismeretterjesztéssel, érvekkel, informált tájékozottsággal stb :D a mocskos kis plebsnek, akinek a pénzén amúgy meredezik évek óta :D amúgy nekem aztán tényleg semmi szükségem, hogy mások végezzék el a "piszkos munkát" mert szeretek szakirodalmat olvasni teljesen random, kutatási témáimhoz nem kapcsolódó területeken is.
Nem olvasom el mindet amit itt összebüfögsz, de képzeld, milnden tudományos cikk megjelenik, ha elfogadják. Én magam is publikáltam nem egyet. Ezt pedig úgy tudod megkeresni, ha nem csak 1 tudományos odlalt akarsz figyelni, hogy beírod a google scholarba. GOndolom még nem használtad, ezért leírom neked, szívesen. A többit nem olvasom el, vki rajtad kívól dolgozni is szokott és van annál jobb dolga is, de feltezem az is ilyen rinyálás, amit az első 2 oldalon műveltél. Kis dedós, akinek 1 nap alatt csak annyit sikerült kideríteni, hogy a paprika a capsaicin miatt csípős. Nem lehet, hogy egy csirke vagy és azért eszed folyton a csipőset, mert valójában nem is érzed? ba dum tssssssss na vajon miért miért mondom ezt? Remélem msot egy napig lefoglalod magad, hogy ráguglizd mely állatoknak nincsenek nociceptorai. Ugye milyen izgi az első önálló kutató munkád? Ha eléred a középsulit, akkor már dicsekedhetsz ezzel is ;)
2018. nov. 12. 23:03
30/31 A kérdező kommentje:
"gondolom, még nem használtad" na hülyegyerek, eddig olvastalak. No komment. Nem érzed, hogy nagyon gáz amit itt előadsz? Miért nem? Hogyhogy nem?
Kapcsolódó kérdések: