Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehet attól bajom, hogy...

Lehet attól bajom, hogy rengeteg csípős paprikát fogyasztok?

Figyelt kérdés
Nincs, vagy alig van olyan étkezés, ami mellé ne ennék erőset. Tabasco szószt leveses kanállal eszem, ha megkívánom. Meg hasonlók. Lehet ebből valami bajom? Amúgy első sorban szárított formában eszem az erős paprikat, vagy csilit veszek frissen és azt aprítom bele mindenbe fokhagymával és gyömbérrel. Nem túl erősek ezek a csilik amúgy szóval napi 2-3 db-ot is megeszek az ilyen bolti fóliázott friss csilikből. Nagyon szeretem ízre amúgy szinte az összeset. Meg szinte mindenbe döntöm a tabasco szószt.

2018. nov. 12. 10:13
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
46%
egyébként jól vagy kérdező? mert úgy írsz itt mint aki megzakkant. (nem a biológus vagyok, csak a % egyezik, de nem merem megmondani,mi vagyok, mert lehordasz a sárga földig:) miért tetted fel a kérdést?
2018. nov. 12. 11:09
 12/31 anonim ***** válasza:
26%

nem a biol. vagyok,hanem 9 és 14, de hálásan köszönöm a tanítást, Mester! Még! Még! Taníts minket efendi!

és vakmerően bátorkodom megismételni:

az az egyszerű törvény tudható: a túlzás, a mértéktelenség mindenből, de tényleg az ég világon mindenből: ártalmas. Valószínű te is tudod ezt, és azért tetted fel a kérdést.

2018. nov. 12. 11:24
 13/31 anonim ***** válasza:
53%
Igen, meg van a Phd. Gondolom neked is szabadbölcsészetből, onnan jön ez a nagy értelem. Ha nem értesz hozzá, akkor mit magyarázzunk neked? Úgy sem érted meg. Arra nem vagy képes, hogy hiteles cikkeket keress erről, gondolom még angolul sem tudsz, hogy elolvasd őket. Ilyen senkivel minek álljon le az ember vitatkozni? Mint mondtam, gondolj, amit akarsz, de minket hagyj már békén a tudatlanságoddal, tiutkolnád el inkább.
2018. nov. 12. 11:29
 14/31 A kérdező kommentje:
Na mutasd meg a hiteles cikket a témáról, ne csak a pofád járjon. Ezért is írtam ki a kérdést. Várom.
2018. nov. 12. 11:41
 15/31 anonim ***** válasza:
43%
Itt csak te erőlködsz. Én nem akarok bebizonyítani neked semmit, kétszer elmondtam már, nem érted meg? Ha vmit ki akarsz deríteni, akkor olvass utána, ne várd már meg, h más belinkelje neked a megoldást. Sosem végeztél még kutató munkát igaz? Ezért nem tartasz még sehol sem, mert erre sem vagy képes, vagy a kész p.csa meleg málé.
2018. nov. 12. 11:46
 16/31 anonim ***** válasza:
79%

Nem vagyok szakértő, csak egy 67 éves ember, aki nagyon szereti a csípőset. A lecsót is csak bogyiszlóiból csináljuk és csili cseppet teszek mindenbe, talán csak a tejbegrízbe nem.

Jelentem, semmi emésztőrendszeri problémám nincs (reflux sem) és ha Isten éltet még vagy 10-20 évig, akkor így fogok étkezni, mert így ízlik.

És még egy érv a csípős mellett:

[link]

2018. nov. 12. 11:46
 17/31 A kérdező kommentje:
Mellébeszélés, iszkolás, érdemi kommunikáció, érvek, szakirodalmi tájékozottságról minimális mértékben számot adás semmi. Blődségek, baromságok szajkózása megtámogatva azzal, hogy ő egy kutató, nos, az oldalakon át :D Pedig megkaptad a lehetőséget, hogy a blöffölgetés mellé bizonyíts. De semmire nem voltál képes a szánalmas vagdalkozáson és távkiértékelgetésen kívül :D te voltaképpen mit is akarsz itt akkor? te, a kutató :D érted, itt nem rólam van szó a perfekt angolommal :D itt rólad, kisbarátom :D Nem megy az angol, ugye? :D gondoltam :D mert a legtöbbeteknek nem megy. Makogni sem bírtok konferenciákon :D hát persze, hogy nem is ismered a szakirodalmat. Egy nem kapcsolódó témakörben alapvető tájékozottságra szert tenni neked nem két óra, mint minden normális embernek, hanem hetek kérdése :D azért is lapítasz és terelsz, és nem vagy hajlandó érdemi vitába belemenni a kérdést illetően :D
2018. nov. 12. 12:06
 18/31 anonim ***** válasza:
42%

22 na keresd meg az elgurult gyógyszered, ott van az, csak begurult a rengeteg csípős paprika alá.

21-nek - a MENNYISÉGGEL van a probléma, a kérdező "rengeteg" szavával.

A szervezet - mint általában minden az élővilágban- egyensúlyra törekszik. Nem vagyok szakember, de ezt vettem észre: Ha felborítjuk az egyensúlyt - a szervezet kétségbeesetten próbál védekezni- és ez okozhat egy idő után összeomlást.

2018. nov. 12. 12:14
 19/31 A kérdező kommentje:
Majd leállok, ha ez a magát kutatónak kamuzó valaki érdemben is válaszol az üres blöffölés és végzettséggel való parasztvakítás helyett :D
2018. nov. 12. 12:23
 20/31 A kérdező kommentje:
ami valószínűleg nincs is neki :D
2018. nov. 12. 12:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!