Ilyen zabálással mire számíthatok?
Figyelt kérdés
Egy ilyen evészet akár 3 órát is igénybe vehet. Sósra édeset, édesre sósat, tésztát, tejterméket, gyümölcsöt, édességet, húst, főtt ételt össze-vissza teljes pukkadásig.2010. jún. 25. 15:23
3/8 A kérdező kommentje:
Ez nem feltételes, már megtörtént.
2010. jún. 25. 16:17
4/8 anonim válasza:
elhízol,visszeres lesz a lábad mint nekem,beteg leszel,mint én voltam.
nem éri meg,tanulni kell egy kis önuralmat.
5/8 anonim válasza:
El fogsz hízni!!! Én is mindig igy ettem,pár év alatt feljött 20 kiló. Most adtam le nagy nehezen! Ennek ellenére megint ugyanigy eszek. :S
6/8 anonim válasza:
12 évesen így eszek, 4 nap alatt +5kg súlyt szedtem föl! De nem bírom abbahagyni, és ez egy nagyon káros hajlam!
7/8 anonim válasza:
Mi lenne, ha akkor ennél amikor éhes vagy, ameddig éhes vagy ? Hallottál ilyesmiről ?
8/8 anonim válasza:
Ha ez ilyen egyszerű lenne...Az a baj,hogy ezt sose fogja megérteni egy olyan ember,aki nincs benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!