Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi az egészsége hosszan tartó...

Mi az egészsége hosszan tartó élet legföbb összetevője, feltétele? Táolálkozás a legfontosabb? ha igen pontosan mire kell figyelni? Levegő, környezet, stressz mennyire fontos? És a sport mennyire?

Figyelt kérdés

2018. okt. 17. 18:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Nyugalom szerintem.

Ami nem nagyon van.

2018. okt. 17. 18:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Mediterrán étrend, sok nyers gyümölcs és zöldség, mozgás napi rendszerességgel, átlagos testsúly, stressz kerülése, kb. 8 órányi nyugodt alvás, minél több szabadban töltött idő, alkohol mértékkel, no cigi, stb. Aztán aki teheti, keressen minimum havi nettó 300 ezret, amiből stabil megélhetést biztosít, legyen nyitott mások felé, szerezzen mindig újabb barátokat, és persze szexeljen minél többet... :)
2018. okt. 17. 19:07
 3/3 anonim ***** válasza:

A második hozzászóló egész alaposan összeszedte, bár én rosszul lennék a sok cukortól, ami a sok gyümölcsből származik (attól függ, melyik gyümölcsről van szó, persze), szóval egyéni dolgok is vannak ebben, de nagyjából ilyesmi, igen. Összetett ez, mit sem érsz a remek étrenddel, ha nem mozogsz s nem ér friss levegő (ez is egyéni, hogy mennyire fontos, nekem napi szinten kell mozgás, friss levegő és a nap hiányát sem bírom jól)... S persze a kiemelkedően nagy stresszt sem tudod ellensúlyozni...

Minden fontos tényezőben célszerű jónak lennie az életnek.

Nincs olyan, hogy pontosan mire kell figyelni, mivel ez egyéni is, de nyilván jó, ha kerülöd a méreganyagokat, a rossz minőségű ételt s azt, amiről tapasztaltad, hogy neked nem esik jól.

2018. okt. 17. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!