Mi az egészsége hosszan tartó élet legföbb összetevője, feltétele? Táolálkozás a legfontosabb? ha igen pontosan mire kell figyelni? Levegő, környezet, stressz mennyire fontos? És a sport mennyire?
Nyugalom szerintem.
Ami nem nagyon van.
A második hozzászóló egész alaposan összeszedte, bár én rosszul lennék a sok cukortól, ami a sok gyümölcsből származik (attól függ, melyik gyümölcsről van szó, persze), szóval egyéni dolgok is vannak ebben, de nagyjából ilyesmi, igen. Összetett ez, mit sem érsz a remek étrenddel, ha nem mozogsz s nem ér friss levegő (ez is egyéni, hogy mennyire fontos, nekem napi szinten kell mozgás, friss levegő és a nap hiányát sem bírom jól)... S persze a kiemelkedően nagy stresszt sem tudod ellensúlyozni...
Minden fontos tényezőben célszerű jónak lennie az életnek.
Nincs olyan, hogy pontosan mire kell figyelni, mivel ez egyéni is, de nyilván jó, ha kerülöd a méreganyagokat, a rossz minőségű ételt s azt, amiről tapasztaltad, hogy neked nem esik jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!