Hogy hizzak meg minimum 5 kilót?
Figyelt kérdés
Helló, mindenki szerint túl sovány vagyok, magam is igy érzem, szeretnék kicsit meghizni , de ugy érzem az a legnagyobb baj hogy a mostani étkezéseim rendszeretlenek és nem csak azok hanem egy nap egy szelet kennyéről is elvagyok ami igen csak kevés de utána nem vagyok már éhes és főtt kaját is alig eszem, hogy hizhatnék igy?2018. okt. 6. 15:43
1/4 A kérdező kommentje:
ja 17 éves vagyok lány, és nem sok pénzünk van igy nem is olyan sok mindent tudnék enni :( vagy inkább edzek és ugy izmot szedjek fel? az lehetségesebb mert azt itthon is tudok, mert kajára nem jut sok pénz.
2018. okt. 6. 15:46
2/4 anonim válasza:
Ha nem eszel, és még tornázol is, tovább fogysz!
Izmot csak bevitt tápanyagból lehet felépíteni.
Egyél sok vitamint, vasat.
Az baj, ha nincs pénz kajára! Szólj az osztályfőnöködnek!
3/4 A kérdező kommentje:
a pénzt megoldom , de várok még tippeket
2018. okt. 7. 16:47
4/4 anonim válasza:
sok tészta... :) ennyia tészta nem drága. mindegy mviel esze mindennel hizlal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!