Miért nem tudok menni WC-re?
20/F
Szerdán reggel kezdődött, amikor keltem fel. A ball felin kezdődött nagyon fájni. Se WC-re nem tudtam menni, se hányni nem tudtam. Kedden ebéd volt spenát- és palacsinta, hogy az nem attól van, a doktornő mondta. Olyan fájdalom, mintha futottam volna, de nem futottam, nagyon fájt. Elmentem a háziorvosomhoz szerdán, hogy vizsgáljon meg. Nyomogatta a hasamot, hogy fel vagyok fújódva. Adott gyenge DEZAN injekciót a seggembe, hogy induljon el a gyomrom működése. Hogy segített-e: egyaltalán. Ha veszek mély levegőt fáj a ball felin a hasam, vagy az egész hasam középen és hátul is ahol van a derék. Ha köhögök, fáj az egész hasam. Ha valamit cipelek, nem fáj. Gondoltam, hogy izmok, de orvosnő szerint fel vagyok fújódva. Kiírt LACTECON szirupot, és MeteoSpasmyl tablettát. Amikor megittam a szirupot, már mindjárt kezdtek dolgozni a beleim, a gyomrom. Regalább 3-4x mentem WC-re, víz ment belőlem. De ezzel sem nem múlt el a gyomor fájdalmam.
Szirup nélkül nem tudok menni nagy WC-re, de fáj az egész hasam, főleg a ball felin. Mi lehet a baj? Nagyon kezdek aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!