Lehet betegesen sokszor kívánni adott ételt? Milyen oka lehet?
Figyelt kérdés
Rá kattantam a túróra és amihez lehet, eszek, de el gondolkoztam, hogy ez nem gáz? hogy ennyire.2018. szept. 26. 19:39
1/6 anonim válasza:
Mióta? Szerintem egy idő után simán megunod, és talán hónapokig nem fogod kívánni egyáltalán. Amíg jólesik, addig egyed. Biztos van benne valami anyag, ami mostanában nagyon kiürült a szervezetedből, azért kívánod annyira. Amúgy nincs semmi baj a túróval, miért ne ehetnéd?
2/6 anonim válasza:
Én három hónapig hetente megettem három-négy üveg fekete olivabogyót és több kiló feta sajtot. Nem lett tőle semmi bajom, csak rá voltam gyógyulva.
Most hetek óta minden nap padlizsánkrémet eszek.
Volt még tonhal-mániám, hónapokig minden este az volt a vacsora.
Szerintem nem gáz.
3/6 anonim válasza:
Ugyanúgy voltam mint a második, csak én zöld olíva bogyóval. Megőrültem érte, naponta egy kis üveg simán lement sonkával, kenyérrel. Ezt egy hónapig csináltam kb, azóta rá sem bírok nézni. El fog neked is múlni szerintem
4/6 anonim válasza:
Kérdés, mekkora a mennyiség és mióta.
Az evés nem "gáz", nagyon extrém eseteket kivéve. Fene se érti, miért lett divatos ez a szó és a gondolkodás...
Sok étel van, ami rengeteg ember eszik, szinte minden étkezésre, ez sokaknál a kenyér, a páromnál a rizs, nálam a tojás és a zöldség, de ezek annyira alap, általános ételek, hogy nehéz túlzásnak tartani őket...
A túró is okés étel, nyilván szokatlan minden étkezésre azt enni, de ha neked jó s eszel mást is, miért ne?
5/6 A kérdező kommentje:
A kb nullához képest egész sokszor eszek túrót.
2018. szept. 28. 15:55
6/6 anonim válasza:
Akkor váljék egészségedre! Senki nem hallott még túrómérgezésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!