Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen vitaminok vannak a...

Milyen vitaminok vannak a húsban/zsírban?

Figyelt kérdés
Van az utcánkban egy 94 éves bácsi és állítása szerint, mindennap zsíroskenyeret reggelizik lilahagymával a nap többi részén meg sonkát, kolbászt, szalonnát kenyérrel, na meg néha főz valamit..

2018. szept. 24. 08:59
 1/2 anonim ***** válasza:
A 94 éves bácsi számára már teljesen mindegy szinte minden. Ha eddig viszonylag jó egészségben elélt, akkor minden volt az étkezésében. A húsban szinte nincs is vitamin (mármint a színtiszta, zsírmentesben), a kolbászban, szalonnában zsírban oldódó vitaminok vannak.
2018. szept. 24. 09:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Ő még egész változatosan eszik... Vannak emberek, akik tizenévek ótas CSAK húst esznek. utánaolvashatsz, engem csak körvonalakban érdekel, még azt a cikket sem olvastam el, hogy miért nem kap skorbutot az ember növényi táplálék és kiegészítők nélkül (bár a lényege egyszerű: az állatiakban is van C-vitamin, ha az ember megfelelően eszik, de ilyen étrenden le is esik az ember C-vitamin igénye. szuper a szervezetünk, extrém étrendeken mások a szükségletek, mint amiket olvashatunk általánosan. bár ez nem csoda, más táplálékkal kicsit máshogyan működünk, a megemésztéséhez kicsit más kell...). Zerocarberek, ők nem esznek növényeket és egyes csoportjaik csak húst.

Milyen vitaminok vannak a húsokban? Chronometerbe írd be. Én szinte sosem eszem húst, inkább a tojást ismerem, abba szinte minden van. De a húsok se rosszak e szempontból, ezért is éltek meg rajta népek évezredeken át.

A bácsid még zöldséget és gabonát is eszik, ami kiegészíti a menüt...

2018. szept. 24. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!