Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Gyomorrontásom van/volt....

Gyomorrontásom van/volt. Szeretnèk tanácsot kérni!?

Figyelt kérdés

Szóval az történt valószínüleg(lehet hogy vírus is közbejátszik) hogy ettünk ananászos csirkét és sajnos az egész család hányt/fosott az éjjel. Én 1x hánytam egy hatalmasat , és 3x voltam nagywczni de nem volt hasmenés.

Rettenetesen éreztem magam ma egész nap , nagyon fájt a hasam , nem tudtam mit kezdeni magammal , se ülve se fekve nem volt jó. Enni tudok és kívánom de csak átmenetileg leszek jobban , mert azért is fáj a hasam mert baromi éhes vagyok , de ugyanakkor mert borzasztóan elcsaptam a gyomrom...

Na és pont emiatt nem tudom hogy mi tévő legyek , hogy egyek e rendes mennyiséget holnaptól , vagy még várjak vele?

Amúgy a mai kaja: reggeli szenvedős 6db korpovit keksz, ebéd egy alma és ugyancsak 6db plazmakeksz , uzsi 3db kukoricás abonett főttojással lapkasajttal és jégyalátával , vacsora egy nagy sajtosperecből egy kb 10cm-es darab pár karika kígyóuborkával fehérpaprikával és jégsalátával.

Hát ja elég koplalós , de félek hogyha eszek valami összetettet/bonyolultabbat akkor kidobom a taccsot , ugyanakkor éhezem...

Ja és ráadásul tegnap óta gyógyszert is szedek mert emellett egy jó kis hörghurutom is ...

Holnaptól próbáljak meg normálisan étkezni( pl egyek bolognai spagettit)? Vagy ha mem akkor mit egyek?

2018. aug. 24. 21:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Mondjuk húzz el orvoshoz!!
2018. aug. 24. 21:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Voltam:)
2018. aug. 24. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!