Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ilyenkor mit lehet tenni?

Ilyenkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Fogyni szeretnék/étrendemet megváltoztatni. Csak van egy bökkenő. A szüleimnek erre a válaszuk a következő: Nem fogunk minden nap csirke mellet sütni. Most ebbe ne menjünk bele hogy mekkora baromságokat beszélnek de a lényeg gondolom érthető. Folyton rendkívül hízlaló ételeket csinálnak. Pl Bőr pörkölt, Rakott krumpli stb. Sajna én még nem tudok főzni. (bár szerintem nem is vennék meg amit mondanék még akkor sem ha el tudnám készíteni) Szóval mit tehetnék ilyen helyzetben hogy fogyak? Ilyen sz@r étrendel van egyáltalán értelme kondizni? Egy éve nem eszek semmi cukrosat. Este 6 után nem eszek semmit. Sokat iszok. Amit cssk lehet felesleges kalóriát kerülöm de semmi haszna ezek mellet amit eszem. Felezzel le az mennyiséget és egyek napi 6x? Komolyan már rendesen idegesít amikor ennem kell ezeket... 21/F 185cm 109kg

2018. aug. 24. 15:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Étrend nélkül nem sokat ér a kondi. Magadnak megveheted a csirkét, és megsütheted pár napra előre, nem kell hozzá nagy főzőtudomány. Mellé párolhatsz egy kis zöldséget. Az én családom is hasonlóan étkezik, mindig készítek magamnak külön kaját. El kell fogadni, hogy ők nem akarnak változtatni. Ha komolyan gondolod az egészséges életmódot, tenned kell érte. Youtubeon is rengeteg videó van, ahol egy hétre előre összeállítják a menüt, egy tepsiben megsütik, és dobozokba adagolják.

23/L

2018. aug. 24. 16:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezt régebben felvetettem. A válasz a következő volt: Nem fogod össze mocskolni a gáztűzhelyet.
2018. aug. 24. 16:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
21 éves vagy. Nem gondolkodtál még azon, hogy leválj a szüleidről, és irányítod a magad életét? Akkor nyugodtan fogyókúrázhatnál, összekoszolhatod a tűzhelyet (bár nem értem ez elég hülye indokuk erre) senki nem dumálna bele az életedbe. Ráadásul a nők is erős, független férfiként kezelnének, nem anyuci pici fiaként.
2018. aug. 24. 20:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Azonnal ki sz@rok 10 millio forintot egy házra és költözök is el :D
2018. aug. 24. 21:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél el egy lányt, akinek van háza, és tud főzni nem hizlaló ételeket :)

Viccen kívül: ha én arra vártam volna, hogy legyen 10 millám egy saját kéglire, a mai napig a szüleimmel élnék. Főzni pedig bármikor megtanulhatsz. Ha nem tetszik neked, hogy összekoszolod a tűzhelyet, főzőcskézz akkor, amikor nem látják, és takarítsd le a nyomát. Ne mindig másoktól várd a jószerencsét.

2018. aug. 24. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!