Ilyenkor mit lehet tenni?
Étrend nélkül nem sokat ér a kondi. Magadnak megveheted a csirkét, és megsütheted pár napra előre, nem kell hozzá nagy főzőtudomány. Mellé párolhatsz egy kis zöldséget. Az én családom is hasonlóan étkezik, mindig készítek magamnak külön kaját. El kell fogadni, hogy ők nem akarnak változtatni. Ha komolyan gondolod az egészséges életmódot, tenned kell érte. Youtubeon is rengeteg videó van, ahol egy hétre előre összeállítják a menüt, egy tepsiben megsütik, és dobozokba adagolják.
23/L
Vegyél el egy lányt, akinek van háza, és tud főzni nem hizlaló ételeket :)
Viccen kívül: ha én arra vártam volna, hogy legyen 10 millám egy saját kéglire, a mai napig a szüleimmel élnék. Főzni pedig bármikor megtanulhatsz. Ha nem tetszik neked, hogy összekoszolod a tűzhelyet, főzőcskézz akkor, amikor nem látják, és takarítsd le a nyomát. Ne mindig másoktól várd a jószerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!