Az nagy baj ha már elég régóta nem birok kakilni? Ilyenkor mit kell tenni?
Figyelt kérdés
Hétfőn bírtam utoljára. Mozgás megvan, eszek rendesen, nem értem.2018. jan. 20. 08:37
1/8 anonim válasza:
De baj! Próbálj olyan dolgokat enni amik meghajtanak, ha nem jön be akkor meg hashajtó!
4/8 anonim válasza:
Reggel egy fél bögre gabonakása, és rá egy liter tiszta víz. Nekem ez szokott segíteni. Amúgy napközben eleget kell inni.
5/8 anonim válasza:
Ez még nem akkora baj. de ne erőltesd ha nem javul hamarosan akkor pedig orvos. Stressztől is lehet szorulása az embernek am, tapasztalatból irom .
6/8 anonim válasza:
A guttalax nagyon jó. Este megiszol pár cseppet, reggel tudsz kakilni. Állítólag az aszalt szilva, szilva elég hatékony erre, vagy szilvakompót is megfelel.
7/8 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat, mindig azt eszem ami épp van itthon, inni lehet nem iszok annyit amennyit kellenne mert előfordul hogy elfelejtem.
2018. jan. 20. 10:04
8/8 anonim válasza:
Igyál többet vagy egyél olyan ételeket amiknek hashajtó hatása van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!