Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Koffein érzékeny vagyok? Több...

Koffein érzékeny vagyok? Több lent.

Figyelt kérdés

Ha reggel megiszok egy csésze kávét tejjel, egész este fent tudnék maradni.

Mivel 1 éve nagyon pattanásos voltam, olvastam hogy lehet a tejtermékek okozzák, úgyhogy leálltam a kávéval. Nem volt nehéz egyátalán, bár ha jól emléksz 8 éves korom óra kávézok. (Persze akkor kicsi kaveval csak).

Sokkal jobban éreztem magam, a pattanásaim is enyhültek és el is múltak. Viszont elkezdtem hiányolni az ízét, szóval elkezdtem mandula és kókusztejjel inni reggel a kávét. Ezzel nem is lenne semmi baj, de miután fél év leálás után megint elkezdtem kávét inni, úgy érzem érzékeny lettem a koffeinre. Akármilyen keveset fogyasztok, nem tudok elaludni este. Simán fent tudnék lenni hajnal 3-ig, nem almosodom el. A koncentrálóképességem is borzasztó lett, nem tudok egy feladatra 2 percnél többet figyelni. Nekem nem csak reggel fejti ki a hatását, hanem egész nap pörgök tőle. Ugyanez a helyzet az energiaitallal, kólával, teákkal is. Szóval 1 hónapja elkezdtem koffein mentes kávét inni mandulatejjel, de tegnap megittam egy nagy pohár kólát, és megint nem tudtam elaludni, tök fáradtan keltem fel.

Köszi előre is a valaszokat!

2018. aug. 24. 07:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy érzékeny vagy rá, később ez változhat, meg hozzá is tudod magad szoktatni, nálam is mindig változó, hogy mennyire bírom, de engem azonnal kiüt, szapora pulzus, idegesség, mostanában egy 3 in 1 kávét tudok meginni, a második után már nem érzem jól magam.
2018. aug. 24. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!