Babgulyás okozhat hasmenést?
Mert először okozott?
Ha megromlott akkor okozhat.
Egyébként a hűtőt sokan 5-6 fokra állítják, ami kevés a romlandó kajáknál.
0-2 fokra kell állítani.
Pedig ugyanaz a csülök volt benne először is és akkor hogy nem hajtott meg?
Más lehet a haj.
Maga a babgulyás nem.
Itt egyrészt fontos mennyire volt zsíros, meg mennyire füstölt.
Na meg az is sokat számít hogy házi volt-e a csülök vagy boltban vásárolt.
A házi húsoknál, főleg a füstöltek erősebbek általában mint amit boltba, hentesnél veszel meg. Én velem is ez van hogy gyakorlatilag a bolti kajára szoktam, nagyon ritkán eszek házi készítésű húsokat kolbász, csülök, sonka stb... Ha ezeket eszem akkor mindig gyomorgörcsöm van és erős hasmenésem, az én gyomrom ezt nem bírja. Orvoshoz is sokat jártam emiatt aki megmondta hogy ha kiskoromban ilyeneket ettem volna akkor a gyomrom, hozzá szokott volna és kisebb eséllyel lenne ilyen problémám. Egyébként teljes labor vizsgálat volt, hasi UH is de semmit nem találtak.
De egyébként lehet a leves már romlandóba volt amikor megettétek, bár ezeknek azért nem volna szabad megromlaniuk 1-2 nap után.
De az is lehet hogy valami szennyeződés került bele amit nem vettetek észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!