A reggelimben volt csalamádé és tej is egyaránt. Várhatok hasmenést?
Mégis mi honnan tudjuk hogy a TE emésztőrendszered mennyire tolerálja ezeket??
Pl nekem biztos nem lenne hasmenésem ettől mert én bírom.
Nem értem, miért van ez a rengeteg téveszme, hogy egyes élelmiszereket együtt vagy közel egymás után fogyasztva bármiféle emészstési probléma lenne "kötelezö"!
A legtöbb ilyen kombináció más területeken teljesen normális, illetve még MO-on is más néven megszokott (gyümölcs + tej az egyik ilyen, ha így eszi valaki, akkor jönnek a - hülye - figyelemzetések, hogy napokig hasmenésed lesz, ha meg gyümölcsturmoxként fogyasztod, akkor egészséges)
Gondolom, nem egybeönötted a tejet meg a csalamádét - mert akkor a tej összemegy és gusztustalanul néz ki, de egyébként nem tudom, miért lenne bármi bajod is töle. A tej a gyomradban eleve kapásból összemegy, mert a gyomorsav egyböl kicsapja, szóval a csalamádé nem sokat változtat a dolgon.
SZóval nem kéne állandóan ilyen hülyeségeket törni a fejed és akkor nem lesz semmi baja a hasadnak.
Fogalmam sincs, nekem tuti nem lenne semmi, még ha összeönteném se, nem vagyok az a fajta.
De más családtagomnak csak a tej is hasmenést okoz (nem issza és elszokott tőle, ez normális, ahogy az is, hogy én meg nem szoktam tőle el és semmitől nincs hasmenésem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!