Evés után magas pulzus?
Figyelt kérdés
Utóbbi pár napban,de előtte is néha előfordult - ha eszem ( pl. szendvics, péksütemény,főtt ételt) utánna nagyon felmegy a pulzusom (100körül). Tudom, hogy valamilyen szinten normális a pulzusemelkedés, de nem "zabálom teli"magam, hanem egy kis darab péksütemény is kiváltja. Nem gyógymódot kérek, orvoshoz fogok menni, csak az a kérdésem, hogy nektek volt-e ilyen hasonló tünetetek? Talán valami az ételek közül nem tetszik a szervezetemnek? (nem vagyok semmire se allergiás, tudtommal.)2018. aug. 15. 11:17
1/4 anonim válasza:
Tök normális. Bár én nem méricskélem soha, de az már rég feltűnt, hogy ha közvetlen evés (saláta, gyümölcs) után pattanok fel a szobabiciklire, akkor ugyanarra az edzésre (időtartam, nehézségi szint, minden ugyanaz) sokkal több kalóriát ír ki az okosórám, ami a pulzusom alapján számítja ki. Szóval ja, ez egy természetes dolog, semmi probléma nincs vele.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de tényleg az normális, hogy 100-a pulzusom és majd kiugrik a szívem a helyéről? Persze, megtehetem, hogy nem eszek péksüteményt és nehéz ételeket. De lehet az is, hogy a hőség miatt nem bírom annyira ezeket az ételeket. De talán nem is baj, hiszen nem épp a legegészségesebbek.
2018. aug. 22. 14:30
3/4 anonim válasza:
Szia!
Ugyan régi a topic, de nem lehet, hogy inzulinrezisztens vagy? Egyik barátnőmnek így derült ki, csak neki durvább rosszullétei is voltak. Úgy vert a szíve néha kaja után mintha edzene, szédült, volt hogy elájult vérkép után rezisztencia tesztre küldték egyből. Ilyenkor a cukrot/szénhidrátot kerülni kell, mert az dobja meg.
4/4 anonim válasza:
Nekem is ez van. Vizsgálatok alapján minden ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!