Nyeléskor nagyon fáj a gyomorszájam, levegőt venni se bírok utána? (többi lent)
Pár napja kezdődött, hogy ha eszek, minden nyeléskor mintha begörcsölne a gyomrom, de annyira, mintha a szívem is beszúrna. Erős, szorító érzés, evés után is tart egy ideig minden lélegzetvételkor. Olyan, mintha a gyomrom, tüdőm, szívem egyszerre szorulna össze.
Eddig sose volt gond a gyomrommal, a savam sem sok, az emésztésem is rendben van. Mi lehet ez?
Nem akarlak ijesztgetni meg diagnózist felállítani, de nekem a refluxom hasonlóan kezdődött.
Felkeltem egy nap, és a semmiből jött. Reggelinél minden nyelés után mintha gyomorszájon vágtak volna. Mondjuk nem azonnal nyelés után, hanem éreztem végig a falatot, ahogy megy le a nyelőcsövemen, és mikor a gyomorszájamhoz ért, akkor éreztem ezt a fájdalmat. De ha sima vizet ittam, akkor is, csak nem olyan erősen, mint szilárd ételnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!